Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Onze diensten

Aanbod
Strategie

Strategie

Jouw site moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar moet ook scoren. Dit doen we door een strategisch ontwerp te maken, waarbij we al onze kennis volgens de regels van de kunst inzetten. De denkoefening die we uitvoeren is gefocused op conversie, zodanig dat jouw bezoekers nieuwe klanten worden.

Lees meer over strategie

Ontwikkeling

We gebruiken Craft CMS voor de ontwikkeling van jouw site. Craft CMS is enerzijds een zeer krachtig systeem en anderzijds een werkwijze. Met deze webtechnologie kan je namelijk ongehinderd doen wat je moet doen om online succes te hebben.

Lees meer over ontwikkeling

webdesign Webdevelopment Aanbod

Optimalisatie

Enkel maar een site hebben is niet voldoende. Zonder bezoekers zal jouw site nooit de gewenste resultaten en doelstellingen behalen. Er moet een toestroom naar jouw site gecreëerd worden om hem te laten converteren. Dat doen we aan de hand van onze online marketingdiensten (seo, sea, social media strategie, e-mailmarketing) en door een uitstekend support-systeem aan te bieden.

Lees meer over optimalisatie

Optimalisatie Aanbod

Onze klanten

We richten ons tot diverse klanten vanuit verschillende sectoren.

Afspraak maken

Afspraak maken