Cronos aan de Leie

Project

Digitization, digitalisation & digital transformation

Cronos aan de Leie zet in op het stimuleren & toepassen van innovatieve technologieën. Je bedrijf helpen nummer één te worden en/of te blijven in wat het doet. Echt het verschil maken ... Dat is wat Cronos aan de Leie drijft.

Website design en website development door Digital Pulse. De website werd opgezet in Craft CMS.

Klant
Cronos aan de Leie
Jaar
2019
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS
Bezoek de website
Cronosaandeleie
Cronosaandeleie-screen

Kleuren en animaties

Om de website van Cronos aan de Leie herkenbaar te maken, werd in het unieke design geopteerd voor blauwe kleuren. Deze matchen met het 'aan de Leie'-verhaal. Daarnaast werd ook gekozen voor animaties in de vorm van golven. Dit is opnieuw een subtiele manier om de bezoeker een gevoel van herkenbaarheid te geven. Samen met de geaccentueerde woorden en de juiste CTA's, zal de doelgroep van deze website zich aangesproken voelen en zich doorheen het Cronos aan de Leie-verhaal laten leiden.

Ik wil ook zo een website
Front2
Front3
Front
Cadl__0237-copy

Om de website volledig tot z'n recht te laten komen, heeft onze in-house fotograaf enkele beelden van het gebouw de Kien genomen waar het Cronos aan de Leie-verhaal zich afspeelt. De lichte en kleurrijke beelden geven de website net dat tikkeltje extra, wat deze site net zo uniek maakt.

Cadl__0150-copy
Cadl_0287
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together