Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Cronos aan de Leie

Project

Digitization, digitalisation & digital transformation

Cronos aan de Leie zet in op het stimuleren & toepassen van innovatieve technologieën. Je bedrijf helpen nummer één te worden en/of te blijven in wat het doet. Echt het verschil maken ... Dat is wat Cronos aan de Leie drijft.

Webdesign en webdevelopment door Digital Pulse!

Client
Cronos aan de Leie
Year
2019
Service
Webdesign, Webdevelopment
Bezoek de website
Cronosaandeleie
Cronosaandeleie-screen

Kleuren en animaties

Om de website van Cronos aan de Leie herkenbaar te maken, werd in het unieke design geopteerd voor blauwe kleuren. Deze matchen met het 'aan de Leie'-verhaal. Daarnaast werd ook gekozen voor animaties in de vorm van golven. Dit is opnieuw een subtiele manier om de bezoeker een gevoel van herkenbaarheid te geven. Samen met de geaccentueerde woorden en de juiste CTA's, zal de doelgroep van deze website zich aangesproken voelen en zich doorheen het Cronos aan de Leie-verhaal laten leiden.

Ik wil ook zo een website
Front2
Front3
Front
Cadl__0237-copy

Om de website volledig tot z'n recht te laten komen, heeft onze in-house fotograaf enkele beelden van het gebouw de Kien genomen waar het Cronos aan de Leie-verhaal zich afspeelt. De lichte en kleurrijke beelden geven de website net dat tikkeltje extra, wat deze site net zo uniek maakt.

Cadl__0150-copy
Cadl_0287
Let's meet Thuy Thumb

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Thuy Nguyen

056/94.68.20
thuy@digitalpulse.be

Let's work together