24 maart 2023 1 minuut

Digital Pulse is de eerste Belgische Enterprise Verified Craft partner

Nicholas Thumb
Julie Color Sm

We zijn dolgelukkig om mee te delen dat Digital Pulse een Enterprise Verified Craft partner geworden is! Het is voor ons een belangrijke mijlpaal want het toont aan dat we voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de branche.

Op dit moment zijn er maar liefst 9 Enterprise Verified Craft partners in de hele wereld én maar één in België, wij!

Hoe zijn we Enterprise Verified Craft partner geworden?

Als web agency maken we al jaren open source websites en webshops met Craft CMS en Craft Commerce. We behoren al een tijdje tot één van de weinige Belgische Verified Craft Partners. Sinds kort kunnen we vol trots zeggen dat we Enterprise Verified zijn geworden.

Om Enterprise Verified Craft partner te worden, hebben we een proces doorlopen waarbij de code van verschillende projecten gecontroleerd werden door Pixel&Tonic (het team achter Craft CMS zelf). De kwaliteit en duurzaamheid van de code wordt nagegaan van een Enterprise-level project en een E-commerce project. Dit om de ervaring met uitgebreide websites én de ervaring met Craft Commerce aan te tonen.

Daarnaast werden verschillende klanten van Digital Pulse gecontacteerd om hun ervaringen te delen over de samenwerking. Deze ondernemingen met wie je samenwerkt moeten van een bepaalde grootteorde zijn, qua omzet en aantal medewerkers.

“Als enige Enterprise Verified Craft partner in België, zijn we nu het referentiepunt voor Craft ontwikkelaars, extra visibiliteit voor Digital Pulse vanuit Craft, en Digital Pulse wordt nu ook aanbevolen door Pixel&Tonic zelf.”

Wat betekent dit voor onze klanten?

Wat mag je nu als klant verwachten van ons als Enterprise Verified Craft partner?

  • Ruime ervaring met verschillende types en groottes van projecten
  • Diepgaande kennis van Craft CMS en Craft Commerce
  • Uitgebreide ervaring met maatwerk ontwikkeling, zoals integraties en custom plugins
  • Een professionele en betrouwbare manier van werken, gebaseerd op de hedendaagse best practices
  • Focus op klanttevredenheid en toewijding aan kwaliteit en innovatie

Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen met Craft CMS?

Leg een afspraak vast!

Stay updated!
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste digitale trends, tips & tricks, interessante events en seminaries? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf mij in!