Kenniswijzer

Project

Vraag & antwoord over jouw product!

Worstel je met de ontwikkeling van je product? Heb je een probleem met het productieproces van je product? Dan ben je bij Kenniswijzer aan het juiste adres.

Kenniswijzer is de schakel tussen de vraagsteller en degene die antwoord kan bieden. Een aantal universiteiten/hogescholen en een aantal bedrijven uit West-Vlaanderen zitten in de poule van antwoord-gevers. De nodige expertise kan Kenniswijzer jou dus zeker garanderen!

Website design en website development door Digital Pulse. De website werd opgezet in Craft CMS.

Klant
POM West-Vlaanderen, TUA West
Jaar
2019
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Kenniswijzer imac
Kenniswijzer screen

Laag­drem­pe­lig design

Op Kenniswijzer kan je een vraag stellen en aangezien dit het doel is van deze website, was het belangrijk om geen andere obstakels mee te nemen in het design. Het design moest dus laagdrempelig zijn zodat het voor de gebruiker voor de hand liggend is hoe hij/zij zijn/haar vraag kan stellen op de site.

Hierdoor was één opvallende call-to-action die duidelijk aangeeft dat je een vraag kan stellen voor de hand liggend. Daarnaast werd het design simpel maar toch met de nodige onderdelen opgebouwd. Onze developers bouwden deze elementen om tot een unieke en duidelijke site.

Ik wil ook zo een website
Kenniswijzer1
Kenniswijzer2
Kenniswijzer3
Kenniswijzer 1
Kenniswijzer 2
Kenniswijzer 3
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together