Een webshop design dat voor meer verkopen zorgt.

Je wil online producten verkopen en je wil dat je webshop hoog scoort in de zoekmachines. Je bezoekers moeten snel de juiste producten kunnen terugvinden op je webshop en gemakkelijk een aankoop kunnen maken. Daarnaast moet de webshop ook technisch in orde zijn en moeten de nodige integratiemogelijkheden aanwezig zijn. Het is dus belangrijk dat je een professioneel webshop design laat ontwerpen.

Behaalt je webshop niet de gewenste verkopen of wil je een nieuwe webshop laten maken?

Ik wil meer informatie over webshop design

Waar­om heb ik een pro­fes­si­o­neel web­shop design nodig?

  • Bete­re onli­ne vind­baar­heid en zichtbaarheid
  • Meer ver­ko­pen
  • Ver­schil­len­de beta­lings- en opvolgingsmogelijkheden
  • Bete­re klantenservice
Webshop design
Webshop voorbeeld lab9 en shop4climate

Enkele referenties waar we trots op zijn

HoGent webshop
Lab9 webshop
Stadium webshop
Shop4Climate webshop
woodlet webshop
Classified Cycling webshop
Glow webshop
Deze klanten kozen voor een e-commerce oplossing bij ons

Wat kunnen wij jou aanbieden?

Een web­shop design op maat

Er wordt een webdesign voor je webshop op maat uitgewerkt. Gebruiksvriendelijkheid en conversie staan hier centraal.

UX/UI design

We ontwerpen een website design vanuit het standpunt van je bezoekers en met de focus op gebruiksvriendelijkheid.

Team dat meedenkt

Je kan rekenen op een team dat meedenkt. Onze zeer brede online expertise en no-nonsense aanpak zetten we optimaal in op jouw project.

Met oog op de zoekmachines

Vooraleer het design wordt opgemaakt, wordt de structuur uitgewerkt samen met onze SEO specialist zodat de webshop vanaf het begin SEO-proof is.

Strate­gisch voortraject

De online marketeer en designer analyseren samen welke structuur de nieuwe website zal verkrijgen aan de hand van verschillende data.

Trans­pa­ran­te communicatie

We hechten veel belang aan een transparante communicatie waarbij er sprake is van een hechte partnership met onze klanten.

webdesign

Sarah van TEC IT

Business Manager

Digital Pulse zijn jonge, gedreven gasten die begrijpen wat je zoekt als klant en flexibel inspelen op jouw verwachtingen. Creatievelingen die je vooral met een smile en open geest ontvangen. Big thanks!

Hendrik van Henry Houser

Zaakvoerder

Met het team van Digital Pulse is het aangenaam en vlot samenwerken. Dit wisten we te ervaren bij de verschillende zaken die ze reeds uitgewerkt hebben voor onze website. Goed bezig Digital Pulse!

Niki van COSH!

Zaakvoerster

Super blij met de website die Digital Pulse opleverde voor COSH. COSH werd super strak en volledig in de vooropgestelde huisstijl! De designers leverden puik werk! Ook mobiel loopt alles vlot!

Bert van Stad Sint-Truiden

Communicatie Manager

Heel blij met het geleverde werk van Digital Pulse. Zij maakten een gloednieuwe website voor de Trudofeesten. Fijne samenwerking, vlotte service en een makkelijk te gebruiken CMS!

Nele van Roots

Zaakvoerster

Zeer sterke ondersteuning bij technische problemen. De mensen van Digital Pulse zijn zeer vriendelijk en erg behulpzaam.

Ivan van BeWeee

Zaakvoerder

De samenwerking met de mensen van Digital Pulse is professioneel en ook aangenaam. Ze zijn creatief en denken tegelijk mee over de uitkomst. Een echte aanrader!

Plan van aanpak

Strategie

Voordat we jouw webshop ontwerpen, neemt onze online marketeer een kijkje in het Google Analytics account van je webshop. Zo kan bepaald worden welke pagina’s goed scoren, welke minder goed scoren, wie de doelgroep is van de shop, welke conversies gemaakt worden enzoverder. Daarna zitten onze designers samen met jou rond de tafel en kunnen ze de geanalyseerde data van de marketeer met jou doorlopen. De volgende punten worden dan onder andere besproken. Wie is de doelgroep die de webshop zal bezoeken? Wat is het doel van de shop? Welke pagina’s moeten worden behouden? Welke pagina’s zijn niet meer nodig? Matcht dit met de analyses die werden gemaakt uit het Google Analytics account?

Daarnaast bespreken onze designers met jou of er concurrenten zijn die hetzelfde doel en dezelfde doelgroep hebben. Zo ja, is het belangrijk om samen na te denken wat jouw bedrijf zich differentieert in vergelijking met de concurrentie. Het is dus belangrijk om jouw USP’s (Unique Selling Points) aan te kaarten.

Ik wil een nieuwe webshop

Strategie Kick off

Structuur bepalen

Vooraleer we overgaan tot het maken van je webshop, schetsen we een structuur van de webshop uit. De structuur toont aan welke webpagina’s kunnen opgemaakt worden, wat op welke webpagina komt en welke webpagina's doorlinken naar elkaar. Dit allemaal in functie van het te behalen doel en de te bereiken doelgroep. De gebruiker moet gemakkelijk zijn weg vinden op de webshop, maar ook de zoekmachines houden van een duidelijke structuur op de shop. De structuur wordt uitgewerkt samen met onze SEO-specialist, zodat de structuur ook voldoet aan SEO en dus ook zoekmachine-proof is.

Ik ben op zoek naar een nieuwe shop

181121 DIGITALPULSE 149

Visueel design

Naast een goede, eenvoudige en voor de hand liggende structuur is het ook belangrijk dat de look & feel van de webshop overeenkomt met het product of bedrijf. Kleuren, lettertypes, iconen, illustraties, fotografie, ... kunnen ervoor zorgen dat een sfeer wordt opgeroepen die perfect aansluit bij het product of de dienst. Dit zal er dan ook voor zorgen dat de doelgroep zich aangesproken voelt.

Ik wil een visueel design

woodlet webshop mockup

Responsive webdesign

Een design dat niet mobielvriendelijk is? Dat is de dag van vandaag not done. In deze moderne tijd worden webshops vaker bekeken op smartphone en tablet. Daarnaast is een mobielvriendelijk design ook heel belangrijk op vlak van SEO. Het is dus van groot belang dat de webshop even mobiel toegankelijk is in vergelijking met een computerscherm. Er wordt altijd een optimaal ontwerp voorzien voor verschillende schermgroottes.

Ik wil een mobielvriendelijke webshop

Lab9 webshop mockup
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je ook een nieuwe professionele webshop?

Of wil je wat meer informatie over webshop-ontwikkeling? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.