Glow

Project

Wellness op maat

Op zoek naar een sauna, hamam, jacuzzi, fitnesstoestel, infraroodcabine of hottub? Bij Glow kan je deze wellnessproducten aankopen of hun showroom bezoeken te Kortrijk. Het team van Glow staat voor jou klaar met professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen zodat je zorgeloos thuis kan genieten. Via hun nieuwe webshop kan je gemakkelijk verschillende wellnessproducten aankopen.

Webshop design en webshop development door Digital Pulse. Daarnaast creëerden we ook een op maat gemaakt digitaal marketingplan voor Glow en zorgden we voor hun SEO en SEA.

Klant
Glow
Jaar
2019
Service
Web­shop design, Web­shop development, Craft Com­mer­ce, SEO, SEA, Digi­taal marketingplan
Bezoek de website
Glow
Shop online

Een gebruiks­vrien­de­lij­ke webshop

Glow heeft een breed assortiment, echter werd deze niet gestructureerd weergegeven op hun vorige website. Daarnaast bereikte de site niet alle doelgroepen tot wie Glow zich richt. Ook het e-commerce luik moest opnieuw aangepakt worden. Er werden budgetten gespendeerd aan online zichtbaarheid, echter bleef hun score in Google laag. Een online marketingpartner die meedenkt met hen was een dus een must.

Het doel van de nieuwe webshop is om de verschillende producten op een overzichtelijke manier te tonen aan de bezoeker van de website om die zo tot een aankoop te leiden. De gebruiksvriendelijkheid van deze site speelt een zeer belangrijke rol aangezien een product snel vindbaar moet zijn. Aan de hand van een drop down menu en door te werken met diverse niveaus is het voor de zoeker snel duidelijk waar welk product zich bevindt. De juiste actieknoppen op de juiste plaats zorgen ervoor dat de zoeker snel tot een aankoop kan overgaan.

Ik wil ook zo een website
Simple-Mockup-Free-Scene

Voor Glow is het ook belangrijk dat de webshop meer informatie weergeeft over wat ze aanbieden, wat hun realisaties zijn, hoe ze precies te werk gaan en dit zonder dat de bezoeker verdwaald geraakt in te veel content. Daarnaast staat hun grote troef, namelijk de showroom, in de kijker. Er wordt duidelijk meegeven aan de bezoeker van de webshop waar deze showroom te vinden is en wanneer je deze kan bezoeken.

Deze verschillende voorwaarden hebben ervoor gezorgd dat onze designers niet alleen een website moesten ontwerpen die informatief en gebruiksvriendelijk goed in elkaar zat, maar dat er een webshop-integratie aanwezig was die naadloos aansloot bij de website. Dankzij ons development team kwam deze webshop efficiënt tot stand in Craft Commerce en kan Glow nu gemakkelijk zelf producten en content toevoegen waar nodig.

Glow mockup

SEO en SEA op maat

Om ervoor te zorgen dat er verkeer naar de website wordt geleid, werd de SEO en SEA van Glow ook onder handen genomen. Aan de hand van de juiste keywords, werd de metadata van de webshop correct ingevuld (SEO) én werden advertenties opgesteld in Google Ads (SEA). Dankzij deze inspanningen was Glow beter vindbaar in Google. Dit resulteerde in meer aanvragen via de webshop én in meer bezoekers in hun showroom. Door de maandelijkse rapportage over de online activiteiten is Glow op de hoogte van de behaalde conversie en hebben ze volledige transparantie en controle over de marketingbudgetten.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together