Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Glow

Project

Wellness op maat

Op zoek naar een sauna, hamam, jacuzzi, fitnesstoestel, infraroodcabine of hottub? Bij Glow kan je deze wellnessproducten aankopen of hun showroom bezoeken te Kortrijk. Het team van Glow staat voor jou klaar met professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen zodat je zorgeloos thuis kan genieten. Via hun nieuwe webshop kan je gemakkelijk verschillende wellnessproducten aankopen.

Webdesign, webdevelopment en SEO van de webshop door Digital Pulse. Daarnaast creëerden we ook een op maat gemaakt digitaal marketingplan voor Glow.

Client
Glow
Year
2019
Service
Webdesign, Webdevelopment, SEO, Digitaal marketingplan
Bezoek de website
Glow
Shop online

Een gebruiksvriendelijke webshop

Glow heeft een breed assortiment, echter werd deze niet gestructureerd weergegeven op hun vorige website. Daarnaast bereikte de site niet alle doelgroepen tot wie Glow zich richt. Ook het e-commerce luik moest opnieuw aangepakt worden. Er werden budgetten gespendeerd aan online zichtbaarheid, echter bleef hun score in Google laag. Een online marketingpartner die meedenkt met hen was een dus een must.

Het doel van de nieuwe webshop is om de verschillende producten op een overzichtelijke manier te tonen aan de bezoeker van de website om die zo tot een aankoop te leiden. De gebruiksvriendelijkheid van deze site speelt een zeer belangrijke rol aangezien een product snel vindbaar moet zijn. Aan de hand van een drop down menu en door te werken met diverse niveaus is het voor de zoeker snel duidelijk waar welk product zich bevindt. De juiste actieknoppen op de juiste plaats zorgen ervoor dat de zoeker snel tot een aankoop kan overgaan.

Ik wil ook zo een website
Simple-Mockup-Free-Scene

Voor Glow is het ook belangrijk dat de webshop meer informatie weergeeft over wat ze aanbieden, wat hun realisaties zijn, hoe ze precies te werk gaan en dit zonder dat de bezoeker verdwaald geraakt in te veel content. Daarnaast staat hun grote troef, namelijk de showroom, in de kijker. Er wordt duidelijk meegeven aan de bezoeker van de webshop waar deze showroom te vinden is en wanneer je deze kan bezoeken.

Deze verschillende voorwaarden hebben ervoor gezorgd dat onze designers niet alleen een website moesten ontwerpen die informatief en gebruiksvriendelijk goed in elkaar zat, maar dat er een webshop-integratie aanwezig was die naadloos aansloot bij de website. Dankzij ons development team kwam deze webshop efficiënt tot stand in Craft Commerce en kan Glow nu gemakkelijk zelf producten en content toevoegen waar nodig.

Glow mockup

Door de maandelijkse rapportage over de online activiteiten is Glow op de hoogte van de behaalde conversie en hebben ze volledige transparantie en controle over de marketingbudgetten.

Let's meet Thuy Thumb

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Thuy Nguyen

056/94.68.20
thuy@digitalpulse.be

Let's work together