Webshop development op maat van je bedrijf

Ben je op zoek naar een partner die jouw webshop programmeert op maat? De ontwikkeling van je webshop gebeurt in Craft Commerce, waar je je e-commerce verhaal vorm kan geven. Onze webdevelopers bouwen het vooropgestelde design om in een webshop waarbij kwaliteit en efficiëntie centraal staat.

Wil je je webwinkel laten maken door onze webshop bouwers?

Ik ben op zoek naar een webshop maker

Waar­om heb ik een pro­fes­si­o­ne­le web­bou­wer nodig?

  • Craft Com­mer­ce
  • Erva­ring zowel front-end als back-end
  • E‑com­mer­ce-gericht meedenken
  • Devel­op­ment community
Webshop development
Webshop development

Enkele referenties waar we trots op zijn

HoGent webshop
Lab9 webshop
Stadium webshop
Shop4Climate webshop
woodlet webshop
Classified Cycling webshop
Glow webshop
Deze klanten kozen voor een e-commerce oplossing bij ons

Wat kunnen wij jou aanbieden?

Een CMS met véél mogelijkheden

Jouw webshop wordt gebouwd op een zeer gebruiksvriendelijke content management systeem. Je kan zelf je inhoud aanpassen, landingspagina’s aanmaken, invulformulieren opmaken enzoverder.

Uit­ge­brei­de plu­gin store

De plugin store van Craft bevat vele mogelijkheden om je webshop te voorzien van de nodige features. Daarnaast kunnen er ook op maat geschreven plugins worden toegevoegd door ons e-commerce development team.

Team

Ons team van zowel front-end als back-end developers werken samen het allerbeste uit voor je webshop. Dankzij hun verschillende ervaringen kunnen ook moeilijkere vraagstukken opgelost worden.

Tes­ten voor live gaan

Wanneer de webshop werd ontwikkeld, wordt een quality check uitgevoerd. Zo kunnen eventuele problemen opgelost worden en zijn we er zeker van dat we een kwalitatieve shop kunnen afleveren.

181121 DIGITALPULSE 126

Sarah van TEC IT

Business Manager

Digital Pulse zijn jonge, gedreven gasten die begrijpen wat je zoekt als klant en flexibel inspelen op jouw verwachtingen. Creatievelingen die je vooral met een smile en open geest ontvangen. Big thanks!

Hendrik van Henry Houser

Zaakvoerder

Met het team van Digital Pulse is het aangenaam en vlot samenwerken. Dit wisten we te ervaren bij de verschillende zaken die ze reeds uitgewerkt hebben voor onze website. Goed bezig Digital Pulse!

Niki van COSH!

Zaakvoerster

Super blij met de website die Digital Pulse opleverde voor COSH. COSH werd super strak en volledig in de vooropgestelde huisstijl! De designers leverden puik werk! Ook mobiel loopt alles vlot!

Bert van Stad Sint-Truiden

Communicatie Manager

Heel blij met het geleverde werk van Digital Pulse. Zij maakten een gloednieuwe website voor de Trudofeesten. Fijne samenwerking, vlotte service en een makkelijk te gebruiken CMS!

Nele van Roots

Zaakvoerster

Zeer sterke ondersteuning bij technische problemen. De mensen van Digital Pulse zijn zeer vriendelijk en erg behulpzaam.

Ivan van BeWeee

Zaakvoerder

De samenwerking met de mensen van Digital Pulse is professioneel en ook aangenaam. Ze zijn creatief en denken tegelijk mee over de uitkomst. Een echte aanrader!

Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je ook een nieuwe professionele webshop?

Of wil je wat meer informatie over webshop-ontwikkeling? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.