Classified Cycling

Project

Time to shift is now!

Classified Cycling introduceert POWERSHIFT. Een draadloos schakeltechnologiesysteem in de achternaaf van de fiets, dat de functionaliteit van de voorderailleur vervangt zodat je onmiddellijk van versnelling kan wisselen, onder volle belasting en met een ongeëvenaarde ratio en versnellingsstappen. Met deze nieuwste technologie, 'POWERSHIFT' genoemd, hoort natuurlijk ook een POWER website!

Niet zomaar een website. Op deze site kan je meer informatie terugvinden over de 'POWERSHIFT hub' én kan je ook POWERSHIFT wielstellen, gewone wielstellen en cassettes bestellen. Daarnaast vind je ook de dichtstbijzijnde Classified dealer in uw streek terug.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het webshop design en het webshop development van deze nieuwe website in Craft Commerce.

Klant
Classified Cycling
Jaar
2020
Service
Web­shop design, Web­shop development, Craft Com­merce
Bezoek de website
Classified imac

Web­shop op maat

Voor Classified werd een webshop op maat voorzien. Het is mogelijk om verschillende producten te bestellen of een pre-order te plaatsen. Wanneer de bezoeker een product wil toevoegen aan het winkelmandje, moet hij/zij eerst enkele gegevens over de fiets meegeven. Dit is een eerste belangrijke stap in het aankoopproces. Daarna kan de bezoeker, door een account aan te maken op de website, het product bestellen. Dit wordt op een zo gebruiksvriendelijke manier toegepast bij deze site. De accountgegevens kunnen ten alle tijde opgevraagd worden aan de hand van een login. Zo is het gemakkelijker om een volgende bestelling te maken. Bestellingen kunnen enkel maar afgeleverd worden bij een dealer naar keuze, tijdens de checkout flow is het dan ook mogelijk om op basis van je locatie een dealer te zoeken.

Wanneer de bezoeker wil weten waar de dichtstbijzijnde Classified dealer zich bevindt, kan hij/zij navigeren naar de 'Dealer locator'. Er wordt een kaart getoond waar de verschillende dealers zich bevinden en welke dealers zich het dichtste bij de bezoeker bevinden. Aan de hand van de weergegeven contactgegevens kan de bezoeker gemakkelijk en snel contact opnemen met een specifieke dealer.

Ik wil ook zo een website
Classified 5
Screen Shot 2020 12 21 at 23 32 24
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together