Een professioneel website design dat voor meer omzet zorgt.

Je website design is de basis van jouw online succes en deze moet uitblinken. Jouw website moet niet alleen technisch sterk zijn, het moet ook aangenaam en eenvoudig zijn om doorheen te surfen. Het online design van je website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, het moet ook zorgen voor conversies.

Behaalt je website niet de gewenste conversies? Als webbureau ontwerpen wij een gebruiksvriendelijk website design dat aangepast is aan jouw doelgroepen en doelstellingen.

Ik ben op zoek naar een nieuwe website

Waar­om voor een pro­fes­si­o­neel web­de­sign kiezen?

  • Bete­re onli­ne vind­baar­heid en zichtbaarheid
  • Beter gebruiks­ge­mak / gebruikservaring
  • Cor­rec­te onli­ne repre­sen­ta­tie van je onderneming
  • Meer leads
  • Meer omzet
  • Bete­re klantenservice
Website design
Website voorbeeld counter balance en ocular

Enkele referenties waar we trots op zijn

CGK website
Imperial website
LynX hello website
CADL website
Keypoint website
Drukta website
Jobtoolz website
Counter Balance website
Deze klanten kozen voor een website op maat bij ons

Wat kunnen wij jou aanbieden?

Een web­si­te design op maat

Aan de hand van een uniek en gebruiksvriendelijk webdesign wordt je website opgemaakt.

UX/UI design

We ontwerpen een website design vanuit het standpunt van je bezoekers en met de focus op gebruiksvriendelijkheid.

Trans­pa­ran­te communicatie

We hechten veel belang aan een transparante communicatie waarbij er sprake is van een hechte partnership met onze klanten.

Een web­si­te die scoort in zoekmachines

Bij het opmaken van het design van je website, wordt rekening gehouden met de SEO-regels.

Stra­te­gisch voortraject

De online marketeer en designer analyseren samen welke structuur de nieuwe website zal verkrijgen aan de hand van verschillende data.

Team dat meedenkt

Je kan rekenen op een team dat meedenkt. Onze zeer brede online expertise en no-nonsense aanpak zetten we optimaal in op jouw project.

webdesign

Sarah van TEC IT

Business Manager

Digital Pulse zijn jonge, gedreven gasten die begrijpen wat je zoekt als klant en flexibel inspelen op jouw verwachtingen. Creatievelingen die je vooral met een smile en open geest ontvangen. Big thanks!

Hendrik van Henry Houser

Zaakvoerder

Met het team van Digital Pulse is het aangenaam en vlot samenwerken. Dit wisten we te ervaren bij de verschillende zaken die ze reeds uitgewerkt hebben voor onze website. Goed bezig Digital Pulse!

Niki van COSH!

Zaakvoerster

Super blij met de website die Digital Pulse opleverde voor COSH. COSH werd super strak en volledig in de vooropgestelde huisstijl! De designers leverden puik werk! Ook mobiel loopt alles vlot!

Bert van Stad Sint-Truiden

Communicatie Manager

Heel blij met het geleverde werk van Digital Pulse. Zij maakten een gloednieuwe website voor de Trudofeesten. Fijne samenwerking, vlotte service en een makkelijk te gebruiken CMS!

Nele van Roots

Zaakvoerster

Zeer sterke ondersteuning bij technische problemen. De mensen van Digital Pulse zijn zeer vriendelijk en erg behulpzaam.

Ivan van BeWeee

Zaakvoerder

De samenwerking met de mensen van Digital Pulse is professioneel en ook aangenaam. Ze zijn creatief en denken tegelijk mee over de uitkomst. Een echte aanrader!

Plan van aanpak

Strategie

Voordat we jouw website ontwerpen, neemt onze online marketeer een kijkje in het Google Analytics account van je website. Zo kan bepaald worden welke pagina’s goed scoren, welke minder goed scoren, wie de doelgroep is van de site, welke conversies gemaakt worden enzoverder. Daarna zitten onze designers samen met jou rond de tafel en kunnen ze de geanalyseerde data van de marketeer doornemen met jou. De volgende punten worden dan onder andere besproken. Wie is de doelgroep die de website zal bezoeken? Wat is het doel van de site? Welke pagina’s moeten worden behouden? Welke pagina’s zijn niet meer nodig? Matcht dit met de analyses die werden gemaakt uit het Google Analytics account?

Daarnaast bespreken onze designers met jou of er concurrenten zijn die hetzelfde doel en dezelfde doelgroep hebben. Zo ja, is het belangrijk om samen na te denken wat jouw bedrijf zich differentieert in vergelijking met de concurrentie. Het is dus belangrijk om eerst deze stappen te overlopen vooraleer we jouw website gaan aanpassen.

Ik wil een nieuwe website

Strategie Ensur-3

Structuur bepalen

Vooraleer we overgaan tot het maken van je website, dient de structuur van je site geschetst te worden door onze website experts. De structuur toont aan welke webpagina’s kunnen opgemaakt worden, wat op welke webpagina komt en welke webpagina's doorlinken naar elkaar. Dit allemaal in functie van het te behalen doel en de te bereiken doelgroep. De gebruiker moet gemakkelijk zijn weg vinden op de website. Tijdens het bepalen van de structuur van de website wordt ook rekening gehouden met SEO zodat deze ook zoekmachine-proof is.

Ik ben op zoek naar een nieuwe site

181121 DIGITALPULSE 149

Visueel design

Als webdesign bureau zorgen we ervoor dat de website, naast de aanwezigheid van een gebruiksvriendelijke structuur, ook op vlak van look & feel overeenkomt met het product of de dienst. Kleuren, lettertypes, iconen, illustraties, fotografie, ... kunnen ervoor zorgen dat een sfeer wordt opgeroepen die perfect aansluit bij het product of de dienst. Dit zal er dan ook voor zorgen dat de doelgroep zich aangesproken voelt.

Ik wil een visueel design

Imec istart website

Responsive webdesign

Een design dat niet mobielvriendelijk is? Dat is de dag van vandaag not done. In deze moderne tijd worden websites vaker bekeken op smartphone en tablet. Daarnaast is een mobielvriendelijk design ook heel belangrijk op vlak van SEO. Het is dus van groot belang dat de website even toegankelijk is op mobiele toestellen in vergelijking met op een computerscherm. Er wordt altijd een optimaal ontwerp voorzien voor verschillende schermgroottes zodat je over een responsive website beschikt.

Ik wil een mobielvriendelijke website

Drukta1
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je ook een nieuwe professionele website?

Of wil je wat meer informatie over onze aanpak? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.