OMER.

Project

Traditioneel Belgisch blond bier

OMER. is een natuurlijk blond Belgisch degustatiebier van hoge gisting met hergisting op fles, al 5 generaties gebrouwen volgens een traditioneel recept. Door de groei van het familiebedrijf was het tijd voor een nieuwe, frisse website.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS.

Klant
OMER.
Jaar
2021
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS, SEO
Bezoek de website
Omer Home
Omer views

Cen­traal platform

De bedoeling van de nieuwe website is om een centraal platform te creëren. Voordat deze nieuwe site werd opgesteld, bestonden er 3 verschillende aparte websites. Hun vorige website beschikte niet over de gewenste uitbreidingsmogelijkheden, waardoor ze op zoek moesten gaan naar andere oplossingen. Om verwarring bij het publiek te voorkomen en de SEO waardes te centraliseren, werd uiteindelijk geopteerd om de content van de verschillende websites te combineren in een nieuwe website met een nieuw design. Op deze nieuwe website vind je zowel informatie over hun verschillende bieren zelf (OMER. Traditional Blond en OMER. Brut Nature), alsook wat uitleg over het familiebedrijf en hun unieke glasramen. Ook de extra nieuwsberichten, recepten en veelgestelde vragen kan je hier terugvinden.

Een reservatie maken om een bezoekje te brengen aan de brouwerij kan via de pagina 'Bezoek'. Op deze pagina vind je wat meer informatie over de inhoud van het brouwerijbezoek. Het gekoppelde Resengo-systeem zorgt ervoor dat je onmiddellijk een reservatie kan vastleggen. Indien je een uniek product van OMER. wil aankopen kan dat via de gekoppelde webshop. Hier kan je speciale verpakkingen terugvinden van OMER. Brut Nature, OMER. Traditional Blond, LeFort Sour Oakes en Tripel LeFort. Daarnaast kan je hier ook terecht voor hun unieke glazen of andere decoratie.

In het nieuwe design werd afgestapt van een 100% zwarte website, maar werd geopteerd voor een lichte en frisse versie. Een hippe website dat perfect aansluit bij hun merk.

Ik wil ook zo een website
Omer home
Omer Iphone

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer een nieuwe website wordt opgezet, ter vervanging van de bestaande website, is het van essentieel belang om de SEO waarde van de 'oude' website over te zetten naar de nieuwe website. Dit gebeurt aan de hand van een redirect plan. In dit plan lijsten we de oude URL's op en bekijken we bij iedere URL welke nieuwe URL hier het beste bij past. Wanneer de nieuwe website live staat, worden de oude URL's dan automatisch geredirect naar de nieuwe URL's. Indien een oude URL nog gebruikt wordt, wordt deze bezoeker doorgestuurd naar de nieuwe URL, waardoor er geen 404 pagina's kunnen ontstaan. Dit is uiteraard goed voor de gebruiker, maar ook voor de zoekmachines.

Om de vindbaarheid van omer.be te garanderen, werd de website zelf ook geoptimaliseerd voor SEO. Zo werd per pagina een unieke metatitel, metabeschrijving en meta-afbeelding toegevoegd, rekening houdend met de zoekwoorden waarvoor omer.be wil gevonden worden. Deze metadata komt overeen met de content op de website zelf, waardoor de zoekmachines de website beter kunnen lezen en analyseren. Om alle data goed te kunnen opvolgen, werd de website gelinkt met Google Analytics en werden ook verschillende conversies ingesteld in Google Analytics via Google Tag Manager.

Let's meet Impakt 20220620 5

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

info@digitalpulse.be

Let's work together