Phished

Project

Automated Cybersecurity Training Software

Phished is gespecialiseerd in cyber awareness. Door, op volledig automatische wijze, simulaties van phishingmails te versturen naar bedrijfsmedewerkers, wil het Phished-platform de ontvangers bewustmaken van de gevaren van phishingmails en hen tegelijkertijd te leren op welke manier hiermee om te gaan.

Door de groei van hun bedrijf was er nood aan een nieuwe website. Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS.

Klant
Phished
Jaar
2021
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS
Bezoek de website
Phished Home
Phished 01

Lead gen­er­a­tion

De voornaamste doelstelling van de nieuwe website is lead generation. Phished wil via hun website zoveel mogelijk contactaanvragen genereren. In de designfase werd hier rekening mee gehouden in die zin dat de actieknoppen en contactmomenten op de site zorgvuldig werden uitgekozen. Wanneer je op de homepagina terechtkomt, wordt je aandacht getrokken naar de bewegende tekst, maar ook naar de CTA (=call-to-action) die aangeeft dat je een gratis trial kan starten. Er worden ook al enkele referenties meegegeven die in een eerste oogopslag te zien zijn. Dit zorgt voor een extra vertrouwelijk gevoel.

Dit vertrouwelijke gevoel wordt doorheen de website alleen maar benadrukt door de gewenste uitleg mee te geven wat Phished kan betekenen voor jouw bedrijf en welke bedrijven al met hen hebben samengewerkt. Op iedere pagina wordt de gratis trial ook benadrukt aan de hand van de verschillende CTA's, telkens op een zo laagdrempelig mogelijke manier.

Het design werd opgemaakt in de huisstijl van Phished om zo de look en feel van het bedrijf mee te nemen naar de website. De kleuren, het lettertype en de extra speelse grafische beelden geven de website een unieke touch.

Ik wil ook zo een website
Phished 02
Phished 03

Craft als veilig CMS (=content management systeem)

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in phishingmails is het natuurlijk belangrijk dat ze zelf gebruik kunnen maken van een veilig systeem om hun website te beheren. Op vlak van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid heeft Craft CMS een hoge score. Een goede match dus voor Phished. Maar voor welke redenen was Craft CMS nog een goede keuze voor Phished?

Niet alleen de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van Craft is top, ook op vlak van snelheid is Craft aan te raden (en zeker ook op mobiel). Craft CMS is daarnaast gemakkelijk te integreren met andere tools zoals bv. Hubspot, wat noodzakelijk was voor Phished. Aan de hand van een plugin kan de website SEO-proof gemaakt worden. Denk bv. aan het toevoegen van een metatitel, metabeschrijving, meta-afbeelding enz. De H1-tags, de sitemap, de robots.txt en nog andere noodzakelijke technische SEO instellingen wordt door de developer correct ingesteld. Aan de hand van een gemakkelijk drag-and-drop systeem kan Phished zelf de content aanpassen, toevoegen of verwijderen. Daarnaast kunnen ze zelf gemakkelijk nieuwe pagina's aanmaken indien nodig. Phished is ook operatief in verschillende landen met verschillende talen, dus een multi-language website was noodzakelijk. In Craft CMS kan je gemakkelijk van de ene taal naar de andere taal switchen om content aan te passen. Ook de metadata kan per taal aangepast worden.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together