Toyo Ink Europe

Project

Toyo Ink Europe, innovatie in inkten en coatings

Toyo Ink Europe, onderdeel van de Japanse Toyo Ink Group is een vooraanstaande speler in de wereld van inkten en coatings, staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid. Met decennia aan ervaring en een onwrikbare toewijding aan vooruitgang, produceert dit bedrijf innovatieve drukinkten voor verpakking, etiketten en commercieel drukwerk, en is men gespecialiseerd in UV-, LED- en EB-technologieën.

In nauwe samenwerking met Toyo Ink Europe, hebben we een nieuwe website gelanceerd die niet alleen een duidelijk productoverzicht biedt maar ook sterk inzet op de gebruikerservaring. Deze lancering van de nieuwe website was niet alleen een grote mijlpaal voor het bedrijf, maar ook een voorbeeld van uitmuntendheid in projectbeheer, omdat het team te maken had met een strakke deadline om deze site te realiseren.

Digital Pulse stond in voor het website design en website development in Craft CMS.

Klant
Toyo Ink Europe
Jaar
2024
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Toyo ink screens

Een ver­fris­sen­de uit­stra­ling voor Toyo Ink Europe

De nieuwe website van Toyo Ink Europe heeft een frisse en eigentijdse uitstraling die de toewijding van het bedrijf aan innovatie weerspiegelt. Met een nieuw ontwerp en een intuïtieve navigatie nodigt de website bezoekers uit om te verkennen en gemakkelijk te vinden wat ze nodig hebben.

Deze verfrissende uitstraling weerspiegelt niet alleen het streven naar vooruitgang van Toyo Ink Europe, maar toont ook de visie van het bedrijf om klanten te voorzien van een aangename en informatieve online ervaring.

Webcase Toyo Ink3

Belang van een over­zich­te­lij­ke productcatalogus

Voor de klant was het essentieel om bezoekers een helder en goed gestructureerd overzicht van hun producten te bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om in het nieuwe websiteontwerp de productcatalogus centraal te stellen door deze direct op de homepage te plaatsen.

Bezoekers kunnen nu moeiteloos door verschillende categorieën bladeren en gedetailleerde informatie vinden over beschikbare inkten en coatings. Dit overzichtelijke design maakt het voor klanten makkelijker dan ooit om de producten te vinden die aan hun behoeften voldoen, snel informatie op te zoeken en draagt zo bij aan een grotere klanttevredenheid.

Toyo ink craft cms

Een gebruiks­vrien­de­lijk con­tent mana­ge­ment systeem

Toyo Ink Europe kon een vliegende start maken bij het vullen van hun uitgebreide content, mede dankzij de uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid van Craft CMS. Dit intuïtieve systeem heeft het team in staat gesteld om moeiteloos en snel content toe te voegen en te beheren. Zelfs voor degenen zonder enige technische achtergrond bleek het systeem gemakkelijk te begrijpen, waardoor het beheer van de website een probleemloze ervaring werd.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Craft CMS kon Toyo Ink Europe zich concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van waardevolle informatie aan hun klanten, zonder gehinderd te worden door complexe technische obstakels. Het resultaat was een efficiënte en effectieve contentcreatie, wat bijdroeg aan het succes van hun online aanwezigheid.

Het resultaat

De lancering van de nieuwe website voor Toyo Ink Europe markeert een opvallende mijlpaal in hun voortdurende streven naar innovatie en klantgerichtheid. De frisse uitstraling en intuïtieve navigatie weerspiegelen hun toewijding aan vooruitgang en het bieden van een aangename online ervaring voor bezoekers.

De centrale rol van de productcatalogus en de strakke deadline benadrukken het succesvolle projectbeheer en de toewijding aan kwaliteit. Bovendien heeft het gebruiksvriendelijke Craft CMS bijgedragen aan een efficiënte contentcreatie, wat het online succes van Toyo Ink Europe verder heeft versterkt.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together