Lodax

Project

Een nieuwe B2B webshop voor Lodax

Lodax is gespecialiseerd in de productie van hoog kwalitatieve stempelplaten en rijplaten, gemaakt van gerecycleerd plastiek materiaal. Deze platen bieden toegang voor machines en voetgangers op moeilijk toegankelijk terrein en beschermen tevens de bodem. Ze zorgen dus voor een veilige werkomgeving. Lodax is onderdeel van de CGK-groep.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het webshop design en het webshop development van hun nieuwe B2B webshop in Craft Commerce.

Klant
Lodax
Jaar
2022
Service
Web­shop design, Web­shop development, Craft Com­mer­ce
Bezoek de website
Lodax overview
Lodax ipad

Een gebruiks­vrien­de­lij­ke, inter­na­ti­o­na­le webshop

Lodax is een KMO die verdelers heeft over de hele wereld. Om hun klanten ook online overal de mogelijkheid te geven om hun producten aan te kopen, was er nood aan een internationale webshop. Het doel van deze webshop was duidelijk: de producten van Lodax eenvoudiger online bestelbaar maken.

Per hoofdcategorie is er de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde subcategorie of om alle producten binnen deze categorie te bekijken. Iedere subcategorie bestaat uit verschillende producten die nog verder kunnen opgesplitst worden aan de hand van filters. De specifieke productpagina's bevatten allerlei nuttige informatie over het respectievelijke product. De taal en valuta is afhankelijk van het gekozen land. In Craft CMS is het gemakkelijk om deze informatie per regio en taal in te stellen. De klant kan ten allen tijde deze informatie toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Ik wil ook zo een website
Lodax 3
Lodax 1

De checkout is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Indien een product wordt toegevoegd aan de winkelwagen, kan de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier het checkout-proces doorlopen.

Lodax koos er bewust voor hun klanten ook de mogelijkheid te geven om online een offerteaanvraag in te dienen. De offerteaanvraag wordt net zoals tijdens het reguliere bestelproces afgehandeld via de checkout van de webshop.

Er werd een clean, minimalistisch, strak en modern ontwerp opgemaakt binnen hun bestaande stijl. De kleuren die gebruikt worden in het design komen overeen met de huisstijl van Lodax zodat de B2B webshop herkenbaar is voor de bestaande klanten.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together