Madison

Project

Op weg naar succes: moeiteloos solliciteren via het internet

Madison is gespecialiseerd in recruitment dat IT'ers, Ingenieurs en Supply Chain experts begeleidt naar hun ideale job.

Madison maakt gebruik van geavanceerde functionaliteiten en integraties om de interactie met klanten te verbeteren en de conversie te verhogen. Met de nieuwe website streeft Madison naar een krachtig online platform dat hun positie als marktleider versterkt en hen in staat stelt om sollicitanten effectiever te bereiken en te bedienen.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website development van deze website in Craft CMS. Het website design werd onder handen genomen door UXMen.

Klant
Madison
Jaar
2023
Service
Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Madison zoek en wizard

Een nieu­we web­si­te met uit­ge­brei­de functionaliteiten

Een uitgebreide zoekfunctie

Via de uitgebreide zoekfunctie kan je als bezoeker eenvoudig relevante resultaten terugvinden. Naast het zelf ingeven van een trefwoord is het ook mogelijk om gebruik te maken van de vooraf bepaalde filters. Op de overzichtspagina van de vacatures kozen we ervoor om de complexe filters om te zetten met behulp van de plugin Sprig van Craft.

Meld je aan als kandidaat bij Madison

Om bezoekers nog beter van dienst te zijn, hebben we een handige functie toegevoegd aan onze website: de "Ontvang vacatures op maat" wizard. Het doel van deze wizard is om bezoekers een gepersonaliseerde ervaring aan te bieden door hen te begeleiden naar specifieke vacatures die perfect aansluiten bij hun interesses en vaardigheden.

De wizard werd ontwikkeld via de plugin Formie van Craft, die het mogelijk maakt om een multi page formulier met styling op maat te voorzien. Het is een interactief en stapsgewijs proces dat gebruikers helpt bij het instellen van voorkeuren. Het verbetert de gebruikerservaring door de complexiteit van een taak te verminderen, en de bezoekers te helpen bij het nemen van de juiste stappen. Het biedt structuur, begeleiding en duidelijkheid.

Visual1
Madison2
Visual2

Koppelingen met JobAdder

JobAdder is een wervings- en kandidatenvolgsysteem (Applicant Tracking System, ATS) dat bedrijven helpt bij het beheren van het wervingsproces, inclusief het plaatsen van vacatures, het bijhouden van sollicitaties, het beheren van kandidaatgegevens en het volgen van de voortgang van sollicitanten.

Dankzij de integratie kan Madison nu moeiteloos vacatures vanuit JobAdder importeren en weergeven op hun CraftCMS-website. Met slechts een paar klikken kunnen ze de gewenste vacatures selecteren, relevante details automatisch synchroniseren en deze naadloos publiceren op hun website. Dit bespaart hen kostbare tijd en minimaliseert het risico op fouten bij handmatige gegevensinvoer.

Daarnaast biedt de integratie een gestroomlijnde sollicitatie-ervaring voor kandidaten. Geïnteresseerde sollicitanten kunnen rechtstreeks via de website van Madison solliciteren op de vacatures die gekoppeld zijn aan JobAdder. Alle sollicitatiegegevens worden automatisch en veilig teruggestuurd naar JobAdder, waar ze eenvoudig beheerd en opgevolgd worden.

Bovendien zorgt de integratie ervoor dat vacatures altijd up-to-date blijven. Wanneer een vacature in JobAdder wordt bijgewerkt, worden de wijzigingen automatisch weerspiegeld op de website van Madison. Dit waarborgt een consistente en nauwkeurige weergave van vacatures, waardoor potentiële kandidaten altijd de meest actuele informatie te zien krijgen.

Door de koppeling tussen CraftCMS en JobAdder haalt Madison het maximale uit hun wervingsinspanningen.

Madison Website

Het resultaat

Samen met UXMen hebben we een nieuwe website gerealiseerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook technisch geoptimaliseerd is om een optimale gebruikerservaring te bieden.

Het resultaat is een krachtige wervingstool die de conversie verhoogt en de gebruiksvriendelijkheid verbetert waardoor Madison een grotere pool aan talent kan aantrekken en de ideale kandidaten kan bereiken.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together