Christiaens

Project

Making technology work

Christiaens is een familiaal bedrijf uit Zonnebeke, West-Vlaanderen. Ze zijn een full service IT-aanbieder van ERP software, kantoorsoftware, cloud en infrastructuur.

Om hun services zo optimaal mogelijk in de kijker te plaatsen, koos Christiaens voor een nieuwe website. Digital Pulse zorgde voor het design en development van deze nieuwe site in Craft CMS.

Klant
Christiaens
Jaar
2020
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Christiaens Scherm
Screen christiaens

Dyna­mi­sche en pro­fes­si­o­ne­le website

Christiaens was op zoek naar een nieuwe, frisse website die een bepaalde sérieux uitstraalde. Onze designer heeft een design opgezet die de professionaliteit van het bedrijf uitstraalt. Door gebruik te maken van bepaalde kleine animaties in het design is de website niet alleen professioneel, maar ook wat meer dynamisch.


De website dient enerzijds als informatiebron, maar de bezoeker moet ook gemakkelijk contact kunnen opnemen met het bedrijf. Om de bezoeker naar de juiste pagina's op de website te leiden, werden actieknoppen voorzien op de juiste plaatsen op de site en werd een gebruiksvriendelijke structuur opgezet.

Ik wil ook zo een website
Christiaens

Focus op de bezoeker en op de zoekmachines

Hoe meer je in het design werkt vanuit het voordeel voor de bezoeker, hoe meer dat Google en andere zoekmachines dit voordeel ook zullen inzien. Dit geeft een positieve invloed op de SEO score van de website. Niet alleen werd de structuur van de website hierop aangepast, ook werden er tags aan de blogberichten toegevoegd. Zo vinden zowel de bezoeker als de zoekmachines snel de juiste blogberichten terug.

Christiaens2
Christiaens3
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together