Brems doors

Project

Kwaliteitsvolle deuren op maat van elk interieur

Brems doors is gespecialiseerd in binnendeuren op maat. Je kan bij Brems doors kwalitatieve binnendeuren kopen op basis van hun verschillende soorten deuren, deurbladen of afwerkingen en gekozen omlijsting. Welke deur je ook kiest, Brems doors werkt steeds op maat zodat de binnendeur afgestemd is op je eigen smaak en behoeftes.

Bij een aanbod binnendeuren op maat hoor natuurlijk ook een website op maat. Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van hun nieuwe website in Craft CMS.

Klant
Cras Woodgroup
Jaar
2021
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS, SEO
Bezoek de website
Brems
BREMS VERDELERS

Aan­bod en Verdelers

De nieuwe website van Brems doors is zo opgemaakt dat de bezoekers op de site snel hun aanbod kunnen zien en wie de verschillende verdelers zijn. Aan de hand van de 'Aanbod' pagina kan de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier op zoek gaan naar de gewenste soort deur. Indien de bezoeker nog niet onmiddellijk weet welk soort deur nodig is, kan hij/zij wat inspiratie verkrijgen via de pagina 'Realisaties'. Hier kan er gefilterd worden op stijl waarbij er verschillende referenties getoond worden van Brems doors.

Indien de bezoeker wil weten waar deze binnendeuren verkrijgbaar zijn, kan hij/zij aan de hand van de pagina 'Verdelers' op zoek gaan naar de geschikte locatie aan de hand van een kaart en zoekveld. Op de kaart wordt aangetoond waar de verschillende verdelers zich bevinden. Indien de bezoeker snel een bepaalde locatie wil opzoeken, kan dit aan de hand van de filterfunctie. De verschillende gegevens van de verdelers kunnen op deze manier gemakkelijk opgezocht worden.

Ik wil ook zo een website
Brems3
Brems2

Online marketing op maat

Om ervoor te zorgen dat Brems doors online zichtbaar is, werd geopteerd voor SEO. Eerst en vooral werd bepaald op welke zoekwoorden Brems doors moet focussen. De content op de website werd zo afgestemd op het zoekwoordonderzoek, zodat de verschillende pagina's snel vindbaar zijn in Google en andere zoekmachines. Ook de metadata werd op punt gesteld in Craft CMS zodat de zoekmachines de website kunnen vinden en lezen. Er werd ook een redirect plan op gesteld zodat de URL's van de oude site hun SEO waarde behouden wanneer deze worden doorgelinkt naar de nieuwe site.

Daarnaast werd ook een Google Data Studio dashboard opgemaakt zodat de gewenste data uit Google Analytics en Google Search Console op een gebruiksvriendelijke manier getoond wordt. De klant hoeft dan enkel dit dashboard erbij te nemen om de meest belangrijke informatie in één opslag te zien over een bepaalde periode.

Let's meet Impakt 20220620 5

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

info@digitalpulse.be

Let's work together