07 juni 2023 2 minuten

Digital Pulse is Craft Verified Partner

Impakt 20220620 21

Naast het feit dat we sinds kort de allereerste Belgische Enterprise Verified Craft Partner zijn geworden, zijn we ook al een tijdje gekend als Craft Verified Partner. Wat het betekent om Craft Verified Partner te zijn en wat dit betekent voor jou als klant kan je verder lezen in onderstaand blog bericht.

Wat betekent het om Craft Verified te zijn?

Een Craft Verified Partner wordt je natuurlijk niet zomaar. Om Craft Verified te kunnen zijn wordt een onderscheiding toegekend aan bedrijven die uitblinken in hun vakmanschap, creativiteit en innovatie. Erkenning is nodig en wordt gegeven aan bedrijven die hoge normen hanteren en in staat zijn om op maat gemaakte digitale oplossingen aan te bieden aan hun klanten.

Laat ons net dat hetgeen zijn waar wij Digital Pulse elke dag graag opnieuw voor streven. Om met ons gepassioneerd team onze klanten de best mogelijke digitale ervaring te bieden. Waarbij we steeds onze expertise in webdevelopment, webdesign, gebruikerservaring, en digitale strategie inzetten.

Dat we bij Digital Pulse het Craft Verified keurmerk dragen, is een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en vakmanschap.

Wat zijn de voordelen van werken met een Craft Verified Partner?

Of het nu gaat om wijzigingen aan een bestaande website te maken of een nieuw Craft-project van begin tot eind te realiseren, alle Craft Partners hebben aantoonbare ervaring met Craft. Naast hun aantoonbare ervaring, moeten ze ook minstens één Craft-ontwikkelaar hebben in hun team.

Wanneer je werkt met een Craft Partner, kun je er zeker van zijn dat je werkt met iemand die Craft CMS kent en begrijpt.

Bij Digital Pulse werken we volgens best practices en hanteren we strikte normen om ervoor te zorgen dat projecten op tijd worden opgeleverd en aan de behoeften, vereisten en verwachtingen van de klant voldoen. We leveren hoogwaardige digitale oplossingen doordat we over de kennis en ervaring beschikken om op maat gemaakte websites van topkwaliteit te leveren.

Om dit alles te kunnen blijven realiseren zorgen we ervoor dat we binnen ons team zo veel en zo snel mogelijk op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technologieën in de digitale wereld om uw digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te kunnen tillen.

We streven bij Digital Pulse naar klanttevredenheid en een sterke langdurige relatie met onze klant. Door te luisteren naar de wensen van de klant, transparant te communiceren en onze klant steeds op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Kortom, werken met ons, een Craft Verified Partner biedt u vakmanschap, innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid aan.

Van Craft Verified Partner naar Enterprise Verified Craft partner

Bij Digital Pulse streven we naar voortdurende groei en excellentie binnen ons vakgebied. Craft Verified Partner zijn was voor ons niet de eindmeet. Onze positie als marktleider versterken was één van onze doelen. Het blijven groeien en streven naar topkwaliteit heeft dan ook beloond door de allereerste Belgische Enterprise Verified Craft Partner te worden. Je kan er alles over lezen in onze blog "Digital Pulse is de eerste Belgische Enterprise Verified Craft Partner".

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contacteer ons!

Stay updated!
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste digitale trends, tips & tricks, interessante events en seminaries? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf mij in!