Jobtoolz

Project

From hi 👋 to hire 🤝

Jobtoolz is een intuïtief all-in-one recruitment tool voor KMO's en organisaties. De tool bevat een sterke focus op employer branding, een geautomatiseerd recruitmentproces en recruitment marketing.

Om hun tool zo goed mogelijk in de kijker te plaatsen, opteerde Jobtoolz voor een nieuwe website. Digital Pulse zorgde voor het design van deze site.

Klant
Jobtoolz
Jaar
2020
Service
Web­site design
Bezoek de website
Jobtoolz overzicht
Jobtoolz mockup

Een fris en jong design

Om de doelgroep van Jobtoolz zo goed mogelijk aan te spreken, koos onze designer voor een design met een nieuwe, frisse en jonge toets. De gebruikte kleuren in het design zijn niet zomaar gekozen. Deze kleuren zijn allemaal aangepast op maat van de bezoeker van de website. Indien de bezoeker de site goed moet kunnen lezen, moeten de kleuren hierop aangepast zijn en moeten deze dus allemaal 'inclusive' zijn. Daarnaast zie je ook enkele speelse elementen terugkeren in het design.

Het design bevat voldoende witruimtes tussen de verschillende contentblokken zodat er genoeg rustpunten aanwezig zijn. Een te chaotische website schrikt af dus het was belangrijk om een goede balans in te vinden tussen 'speels' en 'rust'. Er zijn duidelijke actieknoppen aanwezig om een demo aan te vragen of een proefversie te starten. De bezoeker van de website vindt onmiddellijk de meest belangrijke info terug.

Ik wil ook zo een website
Jobtoolz 1
Jobtoolz 3
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together