Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

International Jurists

Project

A global legal network of independent law firms

International Jurists is een globaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Het bedrijf brengt, over de grenzen heen, de juiste legale partijen met elkaar in contact.

Door het grote netwerk bieden ze een waaier van juridische expertises aan. Dit zorgt ervoor dat ze altijd de gepaste oplossing vinden voor hun klanten.

Webdesign en webdevelopment van de nieuwe website door Digital Pulse.

Client
International Jurists
Year
2019
Service
Webdesign, Webdevelopment
Bezoek de website
Layout website international jurists
IJ - international jurists

Professionele en internationale uitstraling

International Jurists was op zoek naar een oplossing om als globaal netwerk zich online beter en professioneler te presenteren. Gezien ze een breed publiek aanspreken, moest de nieuwe website toegankelijk zijn voor alle leeftijden en nationaliteiten.

Aan de hand van de juiste foto’s en kleuren kiezen we voor een strakke en luxueuze uitstraling voor International Jurists. Door de nieuwe structuur vindt de gebruiker gemakkelijk zijn weg doorheen de site. De website is nu ook toegankelijk op diverse mobiele apparaten dankzij het responsive design. De expertise van het bedrijf wordt vertaald in een design dat professionaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Ik wil ook zo een website
International jurists1
International Jurists
International jurists3
Let's meet Thuy Thumb

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Thuy Nguyen

056/94.68.20
thuy@digitalpulse.be

Let's work together