Winsol

Project

Wie ramen, deuren, garagepoorten, rolluiken of zonnewering zegt, zegt Winsol.

Bij Winsol kan je terecht voor een totaalafwerking van je woning, in verschillende stijlen. Winsol wordt bijgestaan door ervaren professionals en architecten. Het doel van de website is hun motto ondersteunen en elke bezoeker persoonlijk advies en een goede service aanbieden. De website werd ontworpen door onze collega's van UXMen. Digital Pulse stond in voor het development.

Klant
Winsol
Jaar
2024
Service
Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Winsol screen
Winsol screenshot

Een web­si­te op maat

Een functionele analyse werd opgebouwd op basis van de ontwerpen en de input van Winsol. De ontwerpen werden omgezet naar een goed werkende en doordachte website. Het hoofddoel van de creatie van de nieuwe website in Craft CMS was een website creëren waarmee de marketeers geen limieten hebben om hun acties mee uit te voeren. Craft CMS dient zich hier aan als de ideale tool. Met een strakke deadline voor ogen werd dit uitdagende enterprise-level project met succes opgezet.

Winsol heeft zijn eigen CRM ontwikkeld genaamd WinPRO. Uit deze database, aangevuld met informatie uit Google My Business, worden de dealers opgehaald en op de website geplaatst.

De ingevulde formulieren werden gekoppeld aan WinPRO én Active Campaign zodat het sales en marketing team de leads van daaruit verder kan opvolgen. Dat deze koppeling naar behoren werkt, is business critical voor Winsol. We spaarden dus geen moeite en onderwierpen de koppeling aan voldoende testings.

Ik wil ook zo een website
Winsol 1
Winsol 2
Winsol 3

Het grote aantal bezoekers en de business critical aard van de website zorgen ervoor dat voldoende on-going ondersteuning vereist is. Het meedenken met het team van Winsol en in co-creatie de website verder uitbouwen is dan ook een must.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together