Tripel LeFort

Project

Verkozen tot 'Beste Tripel ter Wereld'.

In 2018 won Tripel LeFort een gouden medaille op de 2 belangrijkste bierwedstrijden ter wereld: de World Beer Cup in de USA en de World Beer Awards in de UK! In 2020 kaapte Tripel LeFort de gouden medaille weg op de Brussels Beer Challenge. Om het bier extra in de kijker te zetten, lanceerden we een nieuwe website specifiek voor Tripel LeFort.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS.

Klant
Tripel LeFort
Jaar
2024
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS, SEO
Bezoek de website
Lefort

Een eigen iden­ti­teit voor Tri­pel LeFort.

De website van Tripel LeFort kreeg een unieke lay-out en is gehuld in een leuk en speels jasje. Het doel was om met de nieuwe frisse uitstraling van de website de bezoeker mee te nemen op een reis door de wereld van Tripel LeFort en hen te laten kennismaken met de kenmerken die dit bier zo bijzonder maken.

Zodra je de website bezoekt, word je begroet door een intuïtieve navigatie die je gemakkelijk door de verschillende secties leidt. Het speelse karakter van het ontwerp weerspiegelt de vreugde en het plezier van het genieten van een glas Tripel LeFort. Of je nu een bierliefhebber bent die op zoek is naar nieuwe smaakervaringen of gewoonweg nieuwsgierig bent naar wat deze tripel te bieden heeft, deze website staat klaar om je te inspireren.

Ik wil ook zo een website
Tripel LeFort - Visual1
Tripel LeFort - Visual2
Tripel LeFort - Visual3

Interactieve kaart op maat

Naast de uitgebreide informatie over Tripel LeFort, vind je ook andere informatie terug zoals: de geschiedenis van Tripel LeFort, hoe Tripel LeFort culinair toe te passen, en waar Tripel LeFort te onder andere te koop is.

Op de website vind je ook een overzicht terug met de horecazaken waar men een genummerde tapzuil heeft. Dit was voor de klant zeer belangrijk om te vermelden op de website en waar we binnen Digital Pulse extra aandacht hebben aan besteed. Door middel van een op maat gemaakte interactieve kaart te integreren via Mapbox is het mogelijk om aangepaste stijlen toe te passen, markers en pop-ups te plaatsen, en interactieve functies te implementeren zoals zoomen en routebeschrijvingen te tonen.

De integratie van een interactieve kaart stelt de gebruiker in staat om locaties te verkennen, gegevens te visualiseren en moeiteloos met kaarten te interageren, waardoor hun algemene ervaring verbeterd.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together