Start it X

Project

Start it X is het grootste Belgische ecosysteem dat ondernemingen helpt bij innovatie en groei. De community herbergt volgende business units: Start it Accelerate, Start it Academy, Start it Expand, Start it Hubs en Start it Ventures.

Start-ups, scale-ups, intrapreneurs binnen grote bedrijven en corporates die willen innoveren en accelereren kunnen bij Start it X rekenen op een netwerk van ervaren mentoren, ondernemers, tonnen expertise en bewezen methodes.

Om hun online aanwezigheid te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren besloot Start it X de websites van de verschillende business units te stroomlijnen en te vernieuwen.

Klant
Start it X
Jaar
2022
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Start it - screen

Cre­a­tief web­de­sign voor de zes busi­ness units van Start it X

Start it X wilde een nieuwe website die hun missie en waarden beter weergaf en die tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring bood aan de bezoekers.

De gloednieuwe huisstijl (ontworpen door Mirror Mirror) zorgde ervoor dat we een uniek en dynamisch UX-design konden ontwerpen samen met ons team van ervaren designers.

Voor Start it X was het belangrijk om een gebruiksvriendelijke, informatieve en interactieve website te creëren die het mogelijk maakte om snel en eenvoudig informatie te vinden over Start it en hun verschillende diensten.

Omdat Start it X uit 6 verschillende business units bestaat was het belangrijk om een solide basis te creëren waarop alle eigen entiteiten zich kunnen baseren. Elke business unit heeft naast zijn eigen inhoud ook zijn eigen kleurenpallet en iconen om het onderscheid te maken.

Het ontwerp is modern en aantrekkelijk en weerspiegelt de missie en waarden van Start it X.

Ik wil ook zo een website
Start it _ Case _ 1
Start it _ Case _ 2
Start it _ Case

De website is ontwikkeld in Craft CMS, wat ervoor zorgt dat de website gemakkelijk te onderhouden is en dat er eenvoudig nieuwe functies kunnen worden toegevoegd in de toekomst.

Om de klant een kostenefficiënte oplossing te bieden kozen we ervoor om een multi-site op te zetten. Dit wil zeggen dat er maar één CMS is waarin de zes verschillende websites beheerd worden. Op deze manier is er steeds maar één CMS dat upgedate dient te worden en zijn alle nieuwe functionaliteiten meteen beschikbaar voor de zes websites van Start it X.

Kortom, Start it X heeft nu een professionele en moderne website die hun online aanwezigheid versterkt en hen helpt om hun doelen te bereiken.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together