Shop4Climate

Project

Duurzame geschenken voor duurzame prestaties

Shop4Climate biedt een duurzaam assortiment geschenken aan om je medewerkers te belonen, voor tijdens, en na het werk. Originele geschenken waarmee je je werknemers (en de natuur) een groot plezier doet. Hun unieke aanbod op hun splinternieuwe webshop is dus zeker een bezoekje waard!

Bij Digital Pulse stonden we in voor het webshop design en het webshop development van de webshop in Craft Commerce.

Klant
Shop4Climate
Jaar
2021
Service
Web­shop design, Web­shop development, Craft Com­mer­ce, SEO
https://shop4climate.be/
Shop4 Climate screen
Shop4climate screens

Over­zich­te­lijk aanbod

Shop4Climate heeft een uitgebreid aanbod dat overzichtelijk op de webshop getoond wordt. Dit gebeurt aan de hand van verschillende categorieën die zowel op de homepagina worden getoond als in de navigatie bovenaan de webshop. Er worden ook enkele producten in de kijker geplaatst, er worden producten getoond per gelegenheidscategorie én er worden cadeaubonnen en cadeaupakketten getoond onder een aparte rubriek. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker via verschillende invalshoeken het aanbod van Shop4Climate kan ontdekken en zo wat inspiratie kan opdoen. Indien de bezoeker al weet waar hij/zij naar op zoek is, kan er gebruik gemaakt worden van de zoekfilter.

De bezoeker kan zich gemakkelijk inloggen om zijn/haar gegevens en de gemaakte bestellingen te bekijken. Daarnaast zijn er ook enkele informatieve pagina's over Shop4Climate zelf en hoe het in z'n werking gaat voor de werknemer en werkgever.

Ik wil ook zo een website
Shop4 Climate 3 1
Shop4 Climate 7

SEO

Om ervoor te zorgen dat de website van Shop4Climate SEO-proof is, werden enkele Search Engine Optimalisaties uitgevoerd. Eerst en vooral werd een zoekwoordonderzoek uitgevoerd om zo te bepalen voor welke zoekwoorden de website van Shop4Climate geoptimaliseerd moet worden. Aan de hand van de zoekwoorden en de content op de website, werd de metadata toegevoegd in Craft CMS. Iedere pagina bevat een unieke metatitel en metabeschrijving. Zo kunnen de zoekmachines goed bepalen waarover die specifieke pagina gaat en kunnen ze deze beter opnemen in de zoekresultaten.

Let's meet Impakt 20220620 5

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

info@digitalpulse.be

Let's work together