Prenuptia

Project

Hoe Prenuptia haar online aanwezigheid heeft versterkt met een nieuwe webshop

Samen met Digital Pulse heeft Prenuptia, de gerenommeerde meubelzaak in Genk, een nieuwe webshop gelanceerd om haar online aanwezigheid te versterken en de klantenervaring te verbeteren.

Met de moderne en gebruiksvriendelijke webshop heeft Prenuptia haar klanten een eenvoudige en intuïtieve manier geboden om door hun assortiment te navigeren en te ontdekken.

Digital Pulse stond in voor het webshop design en webshop development in Craft Commerce.

Klant
Prenuptia
Jaar
2022
Service
Web­shop design, Web­shop development, Craft Com­mer­ce
Bezoek de website
Prenuptia Shop

Een naad­lo­ze en boei­en­de e‑commerce erva­ring voor Prenuptia

Met een focus op het aanbieden van kwaliteitsmeubelen tegen de beste prijs, heeft Prenuptia haar klanten een uitgebreid assortiment geboden van interieurproducten met bijzondere aandacht voor wonen en slapen.

De nieuwe webshop werd ontworpen door onze ervaren UX-designers. Het UX-design van de nieuwe webshop van Prenuptia is ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. Door middel van gebruiksvriendelijke navigatie, een aantrekkelijk eigentijds ontwerp en een intuïtieve interface wordt het voor klanten gemakkelijk gemaakt om door het assortiment van Prenuptia te bladeren en de producten te vinden die ze zoeken.

Wishlist

Met de wishlist-functionaliteit op de nieuwe webshop van Prenuptia kunnen klanten hun favoriete producten opslaan en later terugvinden, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om producten te vinden die ze overwegen te kopen en om verlanglijstjes te maken voor toekomstige aankopen.

SEO

Tijdens het ontwerp van de nieuwe webshop van Prenuptia is er speciale aandacht besteed aan het creëren van de nodige ruimte voor SEO-optimalisaties. Hiermee zorgen we ervoor dat de website goed gevonden wordt door zoekmachines en verhogen we de online zichtbaarheid en vindbaarheid van Prenuptia.

Ik wil ook zo een website
Prenuptia5
Prenuptia3
Prenuptia 2

Met Craft Commerce als betrouwbare e-commerce oplossing zet Prenuptia in op online succes.

De webshop van Prenuptia werd gebouwd in Craft Commerce, een krachtig en veelzijdig e-commerce platform dat ideaal is voor online winkels van alle maten.

Koppeling met eMeubel

Dankzij de naadloze integratie tussen eMeubel en Craft Commerce kan Prenuptia eenvoudig producten importeren en de voorraad bijhouden, waardoor ze in een handomdraai hun assortiment kunnen uitbreiden en aanpassen aan de behoeften van hun klanten.

Bij Digital Pulse zorgden we voor de connectie tussen eMeubel en Craft Commerce. In het overzicht in Craft Commerce kunnen de medewerkers van Prenuptia opvolgen als de synchronisatie goed verlopen is en als er info ontbreekt.

Screenshot cms prenuptia

De voordelen van Craft Commerce nog eens op een rijtje

Door de flexibiliteit van Craft Commerce kunnen we aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Het platform biedt veel aanpassingsmogelijkheden, zodat we een webshop creëerden die perfect past bij Prenuptia.

Omdat Craft Commerce schaalbaar is kan de online webshop meegroeien met het bedrijf. Zo kunnen er in volgende fases nog eenvoudig uitbreidingen worden toegevoegd.

Craft Commerce is veilig en betrouwbaar, met uitgebreide functies voor gegevensbescherming en beveiliging. Het platform is gebouwd met veiligheid in gedachten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw klantgegevens en betalingsgegevens.

Er zijn tal van integratiemogelijkheden met andere platforms en tools, zoals ERP- en CRM-systemen, verzenddiensten en betalingsproviders met Craft Commerce. Dit zorgt voor een naadloze integratie van uw webshop in uw bestaande bedrijfsprocessen.

Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief, met een eenvoudig te gebruiken beheerdersinterface. Hierdoor kunt u uw webshop gemakkelijk beheren en aanpassen zonder dat u een technische achtergrond nodig hebt.

Let's meet Impakt 20220620 5

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

info@digitalpulse.be

Let's work together