Ocular

Project

Digital experiences that move you

Ocular creëert belevingen en ervaringen aan de hand van hun digital experiences. Ben je op zoek naar een originele, digitale beleving of ervaring die jouw klant laat onderdompelen in de wereld van je merk, expertise of organisatie? Dan is Ocular hét bedrijf die je nodig hebt.

Het design en development van deze nieuwe website werd opgezet door Digital Pulse.

Klant
Ocular
Jaar
2020
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Imac ocular

Een digi­ta­le bele­ving voor Ocular

Ocular staat voor 'digital experience'. Ze willen hun klanten een digitale beleving of ervaring meegeven en dit concept mocht natuurlijk niet ontbreken op hun eigen, nieuwe website. We trokken zelf onze creatieve schoenen aan en zorgden voor heel wat originele effecten op de site. Wanneer je de site binnenkomt, valt dit meteen op. Je ziet een kleine animatie waarbij de bedrijfsnaam Ocular wordt geïntroduceerd. Het pijltje waarmee je doorheen een website scrolt is op deze website geen pijltje, maar een bolletje. Indien je over een button navigeert of hier wil op klikken, dan verandert de lay-out. Zo zijn er nog tal van andere effecten, maar deze laten we aan jou over. Ontdek ze zelf op hun website!

Ik wil ook zo een website
Ocular1
Ocular 3
Ocular 2

De uitdaging van dit project lag hem in het vertalen van de beleving die Ocular aanbiedt, naar een gebruiksvriendelijke website. De website zit boordevol visuele elementen en effecten maar het was belangrijk dat deze zaken de flow van de website ondersteunden en vooral niet als storend ervaren werden. Daarnaast hebben we ook met een andere soort navigatie gewerkt, nl. met een primaire en secundaire navigatie. In de secundaire navigatie kunnen ze inzetten op bepaalde thema's die voor hen extra belangrijk zijn. Zo zie je bv. 'experience center' en 'digitale showroom' iets prominenter naar voor komen, net omdat deze opgenomen werden in de secundaire navigatie. Dit kan ten alle tijde door de klant zelf aangepast worden.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together