Not A Company

Project

Maak kennis met Not A Company

Not A Company creëert entertainment games en biedt ondersteuning aan voor kunst- en programmeerprojecten in Unreal Engine 4 en Unity. Hun eigen game Hoverloop neemt je mee in de cyberpunk wereld en toont onmiddellijk de professionaliteit en creativiteit van Not A Company aan.

Website design en website development door Digital Pulse. De website werd opgezet in Craft CMS. Daarnaast werd ook SEO uitgevoerd voor Not A Company.

Klant
Not A Company
Jaar
2019
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS, SEO
Bezoek de website
Hoverloop
Hoverloop2

Games tot lev­en brengen

Via de website moest snel duidelijk worden wat Not A Company de bezoeker precies kan aanbieden. Wanneer je de website binnenkomt, zie je onmiddellijk de flitsende beelden en de speciale effecten. Zo wordt de connectie met de gamewereld snel gemaakt. Hun game 'Hoverloop' komt tot leven op de website en dit geeft deze site net dat tikkeltje extra.

Dankzij de eenvoudige navigatie en actieknoppen kan de bezoeker snel doorheen de website geleid worden naar de juiste informatie. Bezoekers worden aangemoedigd om het spel te downloaden via Steam en daarvoor werden de nodige call-to-actions voorzien. De opvallende kleurencombinaties zorgen voor de creatieve toets die perfect past bij de uitstraling van Not A Company.

Ik wil ook zo een website
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes

056/94.68.20
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together