Imperial Baking

Project

Baking smiles since 1928

Imperial Baking is een gevestigde Belgische waarde binnen de bakwereld. Deze kwaliteitsvolle bakproducten tillen jouw dessert naar een hoger niveau en geven jou een mmm-momentje. Ook de website van dit bedrijf werd naar een hoger niveau getild door enkele essentiële optimalisaties door te voeren.

Zowel voor het B2C als B2B luik op de website deed Imperial Baking beroep op Digital Pulse. We stonden in voor het website design en website development van de nieuwe website.

Klant
Imperial Baking
Jaar
2019
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS
Bezoek de website
Layout website
Imperial baking

Zow­el B2C als B2B

Bij de website van Imperial Baking werd het B2C luik verder uitgebreid en geoptimaliseerd. De backoffice kreeg een upgrade in Craft CMS van Craft 2 naar Craft 3 zodanig dat de website op technisch vlak mee met z'n tijd is. Er werd een dynamische kaart toegevoegd waarop verschillende streekproducten in België terug te vinden zijn. Bij elk streekproduct vind je het bijbehorend recept én dus ook de producten van Imperial Baking die nodig zijn om dit streekproduct zelf te maken.

Daarnaast werd ook een nieuw B2B-deel toegevoegd zodat ook professionals meer informatie kunnen terugvinden over hun favoriete leverancier. Er werd een design op maat uitgewerkt en ook dit onderdeel werd geprogrammeerd in Craft.

Ik wil ook zo een website
Imperial1
Imperial2
Imperiall3
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes

056/94.68.20
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together