Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Imperial Baking

Project

Baking smiles since 1928

Imperial Baking is een gevestigde Belgische waarde binnen de bakwereld. Deze kwaliteitsvolle bakproducten tillen jouw dessert naar een hoger niveau en geven jou een mmm-momentje. Ook de website van dit bedrijf werd naar een hoger niveau getild door enkele essentiële optimalisaties door te voeren.

De webdevelopment-aanpassingen werden door Digital Pulse uitgevoerd, het ontwerp en de wireframes nam Hotel Hungaria voor hun rekening.

Client
Imperial Baking
Year
2019
Service
Webdevelopment
Bezoek de website
Layout website
Imperial baking

Zowel B2C als B2B

Bij de website van Imperial Baking werd het B2C luik verder uitgebreid en geoptimaliseerd. De backoffice kreeg een upgrade van Craft 2 naar Craft 3 zodanig dat de website op technisch vlak mee met z'n tijd is. Er werd een dynamische kaart toegevoegd waarop verschillende streekproducten in België terug te vinden zijn. Bij elk streekproduct vind je het bijbehorend recept én dus ook de producten van Imperial Baking die nodig zijn om dit streekproduct zelf te maken.

Daarnaast werd ook een nieuw B2B-deel toegevoegd zodat ook professionals meer informatie kunnen terugvinden over hun favoriete leverancier.

Ik wil ook zo een website
Imperial1
Imperial2
Imperiall3
Let's meet Thuy Thumb

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Thuy Nguyen

056/94.68.20
thuy@digitalpulse.be

Let's work together