Imec.istart

Project

Pre-seed accelerator

Imec.istart is het Business Acceleration Program van imec. Het is opgezet om tech start-ups te ondersteunen aan de hand van financiering, coaching op maat en verschillende faciliteiten. Om hun diensten zo goed mogelijk in de kijker te plaatsen en de juiste doelgroep te bereiken, was imec.istart op zoek naar een nieuwe website en marketingstrategie.

Digital Pulse zorgde voor het website design en stelde een digitaal marketingplan op maat op.

Klant
imec.istart
Jaar
2020
Service
Web­si­te design, Digi­taal marketingplan
Bezoek de website
Imecistart schermafbeelding

Web­de­sign op maat

Op de website van imec.istart is veel interessante informatie te vinden voor hun verschillende doelgroepen. Maar dé belangrijkste informatie is hoe je je kan inschrijven en wanneer de zogenaamde 'open call' zal plaatsvinden. Wanneer je op de homepagina terechtkomt, is het meteen duidelijk waar je deze informatie kan vinden op de website. Aan de hand van call-to-actions op de juiste plaats op de website en het gebruik van grafische elementen vindt de doelgroep snel zijn weg doorheen de website.

Het design is volledig op maat gemaakt zodat elke unieke pagina zijn doelstelling bereikt. Iedere pagina heeft zijn eigen betekenis en daar is in dit design heel erg hard op ingespeeld. Alle nodige informatie wordt op een visueel aantrekkelijke manier aan de gebruiker weergegeven en aan de hand van een leuke gradiënt en animaties wordt het start-up gevoel online doorgetrokken.

Ik wil ook zo een website
Imecistart 1
Imecistart 2
Imecistart 3

Digitaal marketingplan voor imec.istart

Om de verschillende doelgroepen van imec.istart zo goed mogelijk te bereiken en naar de website te leiden, werd een digitaal marketingplan opgesteld. In dit marketingplan op maat wordt in een 55-tal pagina's uitgeschreven hoe imec.istart zich online kan positioneren om zo efficiënt mogelijk resultaten te behalen. Aan de hand van een nulmeting, zoekwoordonderzoek en analyse van de doelgroep wordt bepaald wat de next steps zijn voor imec.istart. Er wordt bepaald welke kanalen moeten gebruikt worden en hoe deze precies moeten gebruikt worden. Per kanaal wordt stap per stap uitgelegd hoe imec.istart dit zo optimaal mogelijk kan doen.

Imecistart
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together