Flexso

Project

Pioneers in digital, experts in business

Flexso is gespecialiseerd in het implementeren van slimme, krachtige SAP-oplossingen voor een breed scala aan doelgroepen (IT, finance, HR, logistiek, ...). Als SAP Gold Partner hebben ze een diepgaande SAP expertise opgebouwd en de dag van vandaag werken ze met zo'n +300 toegewijde SAP consultants in dienst. Jouw SAP-partner bij uitstek dus.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website development van deze website in Craft CMS. Het website design werd onder handen genomen door UXMen.

Klant
Flexso
Jaar
2021
Service
Web­site development, Craft CMS
Bezoek de website
Flexso screen
Flexo ipad

Maatwerk en koppelingen

De website van Flexso werd opgezet in Craft CMS. Met Craft CMS is het mogelijk om een custom design om te zetten in code en er kunnen daarnaast ook heel wat maatwerkmogelijkheden toegepast worden. Een ideale match voor Flexso, aangezien er een website op maat ontwikkeld moest worden en er hierbij enkele koppelingen essentieel waren. Er werden verschillende contentblokken toegevoegd waar de klant zelf dynamisch mee kan werken. Zo kan er gemakkelijk content toegevoegd, aangepast, verplaatst of verwijderd worden.

Daarnaast werden er ook twee verschillende koppelingen in SAP (= Systemen, Applicaties en Producten in een gegevensverwerkende omgeving) toegevoegd, namelijk SAP Marketing Cloud 2018 en SAP SuccessFactors. Deze koppelingen zorgen ervoor dat de werknemers van Flexso gemakkelijk toegang krijgen tot de binnenkomende gegevens en deze eenvoudig kunnen opvolgen.

Met de koppeling SAP Marketing Cloud worden alle gegevens van de ingevulde contact-, event- en nieuwsbriefformulieren doorgestuurd en opgeslagen in de Cloud. Zo kunnen deze gegevens gemakkelijk opgevraagd en gebruikt worden door het marketing team van Flexso voor verdere marketing activiteiten. De koppeling met SAP SuccessFactors daarentegen zorgt ervoor dat alle sollicitaties via de website en dus alle gegevens verbonden aan deze sollicitaties (persoonsgegevens, job ID, CV bestand, ...) centraal worden opgeslagen en gebruikt kunnen worden door het HR-departement van Flexso.

Ik wil ook zo een website
Flexo A
Flexo B
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together