ETS Informatics

Project

Admin2Win Business Software

ETS Informatics is al 30 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van professionele IT oplossingen voor KMO's. Hun eigen ERP systeem Admin2Win is een gebruiksvriendelijk beheersoftware op maat van de KMO. Om hun services en producten meer efficiënt in de kijker te plaatsen, opteerde ETS Informatics voor een nieuwe, op maat gemaakte website.

Website design en website development van de nieuwe website door Digital Pulse. Daarnaast zorgden we ook voor de SEO en SEA van ETS Informatics om zo bezoekers naar de website te leiden.

Klant
ETS Informatics
Jaar
2020
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS, SEO, SEA
Bezoek de website
ETS
ETS ipad

Web­site op maat

Voor ETS is het van groot belang om zelf content te kunnen toevoegen aan de website. Wanneer er een nieuw nieuwsbericht online moet geplaatst worden, moet het team van ETS Informatics gemakkelijk verschillende content blokken kunnen gebruiken. Dankzij een op maat gemaakt design en dankzij Craft CMS kan snel een nieuwsbericht op maat worden opgemaakt door de gebruiker.

Daarnaast werd een gebruiksvriendelijke structuur en actieknoppen toegepast in het design zodat de bezoeker snel zijn/haar weg terugvindt doorheen de website.

Ik wil ook zo een website
ETS1
ETS2
ETS3

Meer leads

Om een stroom van bezoekers naar de website te leiden, werd geopteerd voor een op maat gemaakte SEO (= zoekmachineoptimalisatie) en SEA (=adverteren in Google) strategie voor ETS Informatics. Aan de hand van de juiste zoekwoorden en advertenties komen bezoekers op de website terecht. Ook werd geadviseerd welke copy moet voorzien worden op de website zodat de bezoekers snel de juiste informatie terugvinden. Zo wordt de weg naar conversie kleiner. Deze advertenties en de resultaten hiervan werden geregeld met de klant samen overlopen zodat hier het beste resultaat kon verkregen worden.

Google Ads ETS1
Google Ads ETS2
Google Ads ETS3
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes

056/94.68.20
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together