Drukta

Project

Een wereld waar drukken
persoonlijk wordt.

Drukta, uw partner in print. Met een jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak én ongekende creativiteit staat Drukta jou bij als het op drukwerk aankomt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verschillende technieken en toepassingen drukwerk. Van blinddruk tot grijskarton, van affiches tot labels en van complex tot verfijnd drukwerk. Kortom, Drukta is 'the place to be' voor al jouw druk-wensen.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS. Daarnaast werden ook voor SEO en SEA geopteerd.

Klant
Drukta
Jaar
2020
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS, SEO, SEA
Bezoek de website
Drukta scherm
Drukta3

Overzichtelijk aan­bod

Drukta heeft een uitgebreid aanbod technieken en toepassingen drukwerk. Om de bezoeker een zo volledig mogelijk beeld te geven van hun aanbod was het noodzakelijk om deze allemaal te integreren in de website. Aan de andere kant mocht het overzicht ook niet te druk overkomen. Hier werd rekening mee gehouden in de designfase. Op de website worden alle mogelijkheden op een gebruiksvriendelijke manier getoond op de pagina 'Aanbod'. Er is ook een zoekfilter aanwezig indien de bezoeker snel een druktechniek of toepassing wil terugvinden.

Op de pagina 'Inspiratie' worden alle cases van Drukta getoond. Dit is een leuke extra voor de bezoeker indien hij/zij nog niet onmiddellijk weet waarnaar hij/zij op zoek is. Indien de bezoeker dit wel al weet, kan er gezocht worden aan de hand van een filter. Zowel op druktechniek als op toepassing kunnen de voorbeelden iets specifieker getoond worden. Ook hier kan gezocht worden op een zoekterm.

Ik wil ook zo een website
Drukta6

Hoger scoren in Google

Om ervoor te zorgen dat Drukta hoger scoort in Google, werd de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Aan de hand van de content op de website en de achterliggende metadata, kunnen de zoekmachines de website gemakkelijk lezen. Ook een optimale gebruikerservaring op de site zelf bepaald ook hoe goed de website scoort. Naast SEO werd ook geopteerd voor SEA of advertenties in Google. Aan de hand van de juiste zoekwoorden werden advertenties opgesteld voor Drukta. Zo kan Drukta meer bezoekers op hun site genereren en hebben ze dus meer kans op relevante contactopnames.

Drukta7
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes

056/94.68.20
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together