Doncks

Project

B&B en koffiebar te Ieper

Bij Doncks kan je terecht voor een overnachting in hun B&B in het hartje van het West-Vlaamse Ieper. Daarnaast baten ze ook een koffiebar uit, waar je kan genieten van een koffie in hun gerestaureerde brouwerswoning. Doncks is een ​​uniek en authentiek concept waar rust en ontspanning centraal staat. Tegelijkertijd kan je ook genieten van wat Ieper en omgeving te bieden heeft. Een echte aanrader dus voor een weekendje weg!

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website development van hun nieuwe website in Craft CMS. Branding en webdesign door Komrsant.

Klant
Doncks
Jaar
2021
Service
Web­site development
Bezoek de website
Doncks screen 1
Doncks 4

Kamer en ont­bi­jt online reserveren

Op de website van Doncks zien de bezoekers enerzijds wat algemene informatie over wie Doncks is en wat Doncks te bieden heeft. De bezoeker kan meer lezen over hun koffiebar, kamers en welke activiteiten in de buurt zijn.

Anderzijds kan er ook gemakkelijk een kamer of ontbijt gereserveerd worden via de website. Deze reservatiemodule werd op maat geprogrammeerd. De bezoeker kan kiezen welke kamer hij/zij wil boeken en wanneer deze gereserveerd moet worden. Wanneer alle gegevens ingevuld zijn, wordt de bezoeker doorgeleid naar Mollie. Hier wordt de betaling afgehandeld. De boeker krijgt een confirmatie e-mail wanneer de boeking voltooid wordt. Dit geldt ook voor het reserveren van de ontbijten. De bezoeker kiest het soort ontbijt, de datum wanneer hij/zij wil ontbijten en hoeveel ontbijten moeten voorzien worden. Wanneer het maximum aantal ontbijten geserveerd worden, zal een melding zichtbaar zijn in de kalender. Zo kunnen dubbele reserveringen niet voorkomen. De klant krijgt telkens een e-mail wanneer een bezoeker een kamer of ontbijt heeft gereserveerd zodat dit gemakkelijk opgevolgd kan worden.

Ik wil ook zo een website
Doncks 5
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together