Don Bosco

Project

Don Bosco,
een thuis voor jongeren.

Als non-profitorganisatie die zich inzet voor de educatie en ondersteuning van kansarme jongeren staat Don Bosco bekend om zijn hartelijke omgang tussen opvoeder en jongere. Alle Don Bosco organisaties willen een thuis, een school, een speelplaats en een zinplek zijn voor jongeren.

In nauwe samenwerking met Don Bosco hebben we de visie van de organisatie weten te verwezenlijken door middel van een verfrissend nieuw ontwerp en een indrukwekkende website.

Digital Pulse stond in voor het website design en website development in Craft CMS.

Klant
Don Bosco
Jaar
2023
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Don Bosco Screen

Een naad­lo­ze inte­gra­tie van web­si­te en merkiden­ti­teit bij Don Bosco

Het doel van het project voor Don Bosco was om een prachtige, functionele website te creëren die perfect aansluit bij hun vernieuwde merkidentiteit. Met dit in gedachten hebben we een nieuwe website ontworpen, ontwikkeld en geïmplementeerd, met als resultaat een verhoogde gebruikerservaring en een weergave van de unieke identiteit van Don Bosco.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe website naadloos aansluit bij het merk, hebben we gebruikgemaakt van Craft CMS, een krachtig en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem. Dit stelt Don Bosco in staat om de website eenvoudig te beheren en bij te werken zonder technische hindernissen.

Ik wil ook zo een website
Don Bosco - Laptop
Don Bosco - Logo
Don Bosco - Mobile

Een unieke ontwerp voor Don Bosco

Bij het ontwerpen van de website voor Don Bosco hebben we ons gericht op het creëren van een unieke en dynamische lay-out die de aandacht van de gebruikers vasthoudt. We wilden een visuele ervaring bieden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel was.

De lay-out is zorgvuldig ontworpen om de belangrijkste informatie en inhoud op een intuïtieve en gestructureerde manier te presenteren. Tijdens het design proces hebben we gebruik gemaakt van moderne designtechnieken, zoals aantrekkelijke typografie, subtiele animaties en goed geplaatste visuele elementen, om een visueel aantrekkelijke ervaring te creëren. De ontwerpen werden opgemaakt in Figma.

Een ander aspect van de unieke en dynamische lay-out is de responsiviteit. De website is ontwikkeld met een mobielvriendelijk ontwerp, waardoor gebruikers op verschillende apparaten een naadloze ervaring hebben. Of het nu op een desktopcomputer, tablet of smartphone is, de inhoud past zich automatisch aan de schermgrootte aan, waardoor de gebruikers een consistente en aangename ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Let's meet Impakt 20220620 5

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

info@digitalpulse.be

Let's work together