Crns Nordics

Project

Discover the freedom to expect more

Crns Nordics is een netwerk van bedrijven die zich inzetten voor technologie, innovatie, verandering en andere disciplines die bijdragen tot een betere wereld.

Crns Nordics is onderdeel van Cronos, een Belgische consultancy groep met meer dan 600 gespecialiseerde ondernemingen in België, Nederland en nu ook Zweden.

Crns Nordics ging de samenwerking aan met Digital Pulse om hun website vorm te geven en de uitdagingen aan te pakken. We gebruikten onze expertise in UX-design en website development in Craft CMS om een oplossing te creëren die aan de eisen van Crns Nordics voldeed.

Klant
Crns Nordics
Jaar
2023
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Website crnsnordics

Dyna­miek als rode draad

Het doel van de website van Crns Nordics is om in de eerste fase een online visitekaartje na te laten waar potentiële klanten informatie vinden over de visie en de projecten van Crns Nordics.

De informatieve website kreeg een uniek ontwerp waarbij het gekende aurora borealis effect een centrale rol speelde. Het gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke ontwerp spreekt zowel de klanten als stakeholders van Crns Nordics aan. Bovendien zorgt het intuïtief ontwerp voor een naadloze navigatie-ervaring voor bezoekers.

Ik wil ook zo een website
References Crns Nordics
References Detail Crns Nordics

The freedom to expect more

Samen met Crns Nordics kozen we ervoor om de nadruk te leggen op ‘more’ doorheen de website. Discover the freedom to expect more, is dan ook hun baseline die alles samenvat.

To expect more: more freedom, more focus, more guidance, more support, more ... zijn enkele voorbeelden van hoe ze dit als rode draad gebruiken doorheen de website en zo hun potentiële klanten triggeren over wat Crns Nordics voor hen te bieden heeft.

De huisstijl van Crns Nordics werd gerealiseerd door Restless Minds. Op basis hiervan zijn we bij Digital Pulse aan de slag gegaan om de website te bouwen en vorm te geven.

We kozen voor Craft CMS als het content management systeem voor de website van Crns Nordics. Craft CMS biedt een hoge mate van flexibiliteit, waardoor het eenvoudig is om de website aan te passen aan de specifieke behoeften en vereisten van Crns Nordics. Het stelt het team van Crns Nordics in staat om op een eenvoudige manier nieuwe pagina’s, secties en contenttypes toe te voegen zonder enige beperkingen.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together