Counter Balance

Project

Challenging Public Investment Banks

Counter Balance is een Europese coalitie van niet-gouvernementele organisaties (NGO's) op het gebied van ontwikkeling en milieu met ervaring in ontwikkelingsfinanciering en overheidsbanken. Ze voeren ook campagne om de negatieve gevolgen van grote infrastructuurprojecten te voorkomen. Om hun activiteiten zo goed mogelijk te presenteren aan het grote publiek werd geopteerd voor een nieuwe website.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS.

Klant
Counter Balance
Jaar
2020
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
CB Screen
Screen Shot 2020 11 12 at 21 07 57

Gestruc­tu­reerd design

De website van Counter Balance is een zeer informatieve site, daarom hebben we voor een gestructureerd design gekozen. Om de bezoeker zo goed mogelijk doorheen de website te leiden, werd gebruik gemaakt van verschillende contentblokken op de homepagina. Enerzijds is het belangrijk om mee te geven wie Counter Balance is en waarvoor ze staan. Aan de andere kant willen ze ook onmiddellijk laten zien wat hun expertise is. Daarom zijn er verschillende nieuwsberichten in de fold van de homepagina opgenomen. Zo kan de bezoeker snel naar de verschillende nieuwsitems navigeren en de kennis/research van Counter Balance lezen.

De belangrijke zaken op de website worden geaccentueerd waardoor deze meteen in het oog springen. Aan de hand van het kleurenpallet zorgen we voor voldoende rust. De gele kleur zorgt voor een frisse touch en straalt logica en wijsheid uit.

Ik wil ook zo een website
Counter Balance1
Counter Balance2
Counter Balance3
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together