CGK

Project

Chemical Process Solutions

CGK, jouw totaaloplossing voor veilige opslag, behandeling en gebruik van chemicaliën en andere gevaarlijke vloeistoffen. CGK was op zoek naar een webbureau die hen een nieuwe website kon aanbieden op maat van hun bedrijf.

Website design en website development door Digital Pulse.

Klant
CGK Group
Jaar
2020
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Cgk overview

Een over­zich­te­lij­ke en dui­de­lij­ke website

Vooraleer de website werd ontworpen door onze webdesigner, werd eerst een duidelijke structuur opgemaakt. Er werd bepaald welke hoofdpagina's opgenomen moesten worden in de hoofdnavigatie en welke pagina's onder deze hoofdpagina's vallen. Om dit duidelijk in het design weer te geven, wordt gebruik gemaakt van een grote en overzichtelijke dropdown. Zo kan de gebruiker in enkele klikken op het product komen die hij/zij zoekt.

Daarnaast krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een offerte op te vragen. Dit wordt duidelijk gemaakt door gebruik te maken van een opvallende actieknop in de rechterbovenhoek van de website. Dit is een soort winkelmandje, maar dan om offertes aan te vragen. Het design werd in een unieke huisstijl geplaatst zodat de website matcht met de look en feel van het bedrijf. Onze webdeveloper zette het opgestelde webdesign om in een gebruiksvriendelijke website.

Ik wil ook zo een website
1
2
3
Let's meet Impakt 20220620 5

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

info@digitalpulse.be

Let's work together