Brik Boom

Project

Een nieuwe website voor een oude steenbakkerij

Brik Boom is een fascinerend bezoekerscentrum dat gevestigd is in een voormalige steenbakkerij. Met een rijke geschiedenis en een passie voor het behoud van cultureel erfgoed, heeft Brik Boom de uitdaging aangenomen om de oude steenbakkerij nieuw leven in te blazen. Het centrum biedt nu een unieke beleving waar bezoekers kunnen onderdompelen in het verhaal en de transformatie van de steenbakkerij kunnen ervaren.

Om bezoekers aan te trekken en te informeren hadden ze een nood aan een nieuwe website.

Digital Pulse stond in voor het website design en website development in Craft CMS.

Klant
Brik Boom
Jaar
2023
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS, SEO
Bezoek de website
Brik Boom 24

Een infor­ma­tie­ve web­si­te voor de bezoe­kers van Brik Boom

Voorafgaand aan het ontwerp hebben we een interactieve workshop georganiseerd met de klant om de gewenste inhoud en de gebruikerservaring van de website te bepalen. Tijdens deze workshop hebben we samen de structuur en inhoud van de website verkend, wat ons in staat stelde om de klant effectief te begeleiden naar een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Het hoofddoel van dit project was om bezoekers van Brik Boom mee te nemen op een betoverende reis door de geschiedenis en transformatie van de steenbakkerij. De website bezoekers worden warm gemaakt om de steenbakkerij zelf te bezoeken en kunnen ook alle praktische informatie op de website terugvinden. Met de nieuwe informatieve website wilden we potentiële bezoekers informeren en enthousiast maken om het centrum te ervaren. Ons doel was om de bezoekers mee te laten voelen met het verhaal en de unieke beleving van Brik Boom over te brengen.

We hebben een website ontworpen en geprogrammeerd in Craft CMS die het verhaal en de beleving van Brik Boom tot leven brengt. Door gebruik te maken van boeiende visuele elementen, informatieve inhoud en interactieve functies, hebben we een betoverende online omgeving gecreëerd.

Ik wil ook zo een website
Brik Boom Laptop
Brik Boom Logo

Brik Boom was zeer tevreden met het resultaat van het project. De nieuwe website heeft geholpen om meer bezoekers aan te trekken en hen te inspireren om het bezoekerscentrum te ontdekken.

De website fungeert als een boeiende introductie tot de betoverende wereld van Brik Boom en draagt bij aan een onvergetelijke bezoekerservaring.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together