Allégrow

Project

Jouw partner wanneer je zelf groenten, kruiden of aardbeien wil kweken

Wil je zelf je eigen groenten, kruiden of aardbeien kweken? Dan ben je bij Allégrow aan het juiste adres. Op hun nieuwe website vind je tips wanneer je kan planten en oogsten en welke verzorging de verschillende planten vragen. Daarnaast kan je ook zien bij welke verdelers je hun producten kan aankopen.

Website design en website development door Digital Pulse.

Klant
Belgische Planten Kwekerij
Jaar
2020
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Homescreen allegrow

Een infor­ma­tie­ve web­si­te in een uniek en aan­trek­ke­lijk design

Allégrow wil enerzijds vooral informatie delen over verschillende groenten, kruiden en aardbeien. De website moet dus vooral het informatieve luik in de kijker plaatsen zodat de bezoeker snel informatie kan terugvinden. Dit gebeurt aan de hand van een relevante hoofdnavigatie, waar de belangrijkste informatieve pagina's gesitueerd zijn. Per aanbodcategorie vind je de verschillende producten in een dropdown. Daarnaast zie je ook de pagina 'tuinkalender' in de navigatie, waarop je kan zien wanneer je met welk product aan de slag kan gaan. De pagina met recepten zijn een leuke extra touch in de website.

De bezoekers moeten anderzijds ook kunnen zien waar hun verschillende producten verkocht worden. Daarom werd de pagina 'verkooppunten' toegevoegd in het design. De website van Allégrow werd in een uniek en aantrekkelijk design geplaatst. Onze webdevelopers zetten het design om in een goed presterende website.

Ik wil ook zo een website
Ipad allegrow

Er zijn zo'n 420 verschillende winkels die de producten van Allégrow verkopen. Op de overzichtspagina van alle verkooppunten kan je filteren op afstand en locatie zodat enkel de gewenste verkooppunten getoond worden. Doordat er zoveel verkooppunten zijn, werken we ook met groepen op het kaartje. Een groep (= een bolletje op de kaart) zal het aantal onderliggende verkooppunten tonen. Wanneer je op zo'n groep klikt, dan zoom je in op het kaartje om de verkooppunten in die bepaalde regio te tonen.

Allegrow phone
Allegrow phone1
Allegrow phone2
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together