Addax Motors

Project

Quality you can rely on

Addax Motors bouwt slimme, elektrische voertuigen die compact en geruisloos zijn. Deze unieke voertuigen worden precies op maat gebouwd en kunnen over heel Europa geleverd worden. Door hun internationale groei waren ze op zoek naar een webpartner die hen kon ondersteunen in het opzetten van een nieuwe website.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS.

Klant
Addax Motors
Jaar
2021
Service
Web­si­te design, Web­si­te development, Craft CMS
Bezoek de website
Lodax overzicht scherm
Qdsf

Over­zich­te­lijk en visu­eel aanbod

Addax Motors biedt 2 (binnenkort 3) ecologische basismodellen aan. Bij ieder model zijn er tal van opties (airco, radio, ...), tal van opzetstukken (kipbak, koelwagen, laadbak, ...) te kiezen. Hierdoor kunnen de modellen in verschillende sectoren gebruikt worden en op maat gemaakt worden. Er is ook personalisatie mogelijk aan de hand van bestickering in de stijl van het bedrijf. Ze hebben dus een ruim aanbod, maar dat was op hun oude website niet duidelijk genoeg.

Het feit dat je een voertuig zodanig kan personaliseren is een USP (=Unique Selling Point) van Addax Motors en verdient meer zichtbaarheid op de site. We kozen in het design van de nieuwe website voor duidelijke, visuele dropdowns om het aanbod, de opzetstukken en de sectoren te tonen aan de bezoeker. Zo kan hij/zij snel en gemakkelijk de gewenste informatie bekijken.

De stijl van de nieuwe website oogt modern en fris. De content op de website is eenvoudig en snel vindbaar. Zowel visuele, als meer technische profielen kunnen zich aangesproken voelen op de nieuwe website, wat een belangrijke doelstelling is van Addax Motors voor de site. De detailpagina van een model/opzetstuk toont duidelijk alle technische specificaties. Terwijl de pagina van de sectoren pagina bijvoorbeeld meer visueel is met duidelijke foto's waar en hoe de wagens gebruikt kunnen worden.

Ik wil ook zo een website
Addax C
Addax A

Redirect plan

Om ervoor te zorgen dat de SEO-waarde van hun vorige website niet verloren gaat, werd een redirect plan opgesteld. In een redirect plan wordt aan iedere oude URL een nieuwe URL toegewezen. Indien we dit niet zouden instellen, zou de bezoeker op een 404-pagina terechtkomen op de nieuwe website. De link naar de nieuwe website moet dus feilloos gebeuren.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together