ACCTER

Project

Think big, act smart

ACCTER is gespecialiseerd in het automatiseren en vereenvoudigen van bedrijfsplanning en consolidatieprocessen. ACCTER's missie bestaat uit het elimineren van tijdrovende en omslachtige spreadsheetprocessen. Ze hebben zelf al meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van financiële oplossingen. Een betrouwbare partner dus om je bedrijfprocessen op een slimme manier te verbeteren.

Bij Digital Pulse stonden we in voor het website design en het website development van deze nieuwe website in Craft CMS. Er werd ook geopteerd voor SEO zodat de website gemakkelijk vindbaar is in de zoekmachines.

Klant
ACCTER
Jaar
2021
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS, SEO
Bezoek de website
Accter screen
Accter

Duidelijke, een­voudi­ge website

De website van ACCTER is een eenvoudige website waarbij aan de hand van enkele pagina's duidelijk gemaakt wordt wat ACCTER voor de bezoekers precies kan betekenen. Hun aanbod wordt onderverdeeld in drie verschillende 'solutions'-pagina's, waarbij elke pagina een specifieke dienst in beeld brengt. Dit is enerzijds overzichtelijk voor de bezoeker, maar ook de zoekmachines houden van pagina's die één bepaald onderwerp per pagina behandelen.

Er werd ook een aparte pagina voorzien om hun expertise te benadrukken, een aparte pagina om uit te leggen wie ze precies zijn en een aparte contact- en demopagina. Doorheen de website wordt af en toe verwezen naar de demopagina, zodat de bezoeker op een laagdrempelige manier contact kan opnemen met ACCTER.

Ik wil ook zo een website
Accter2
Accter3

Vindbaarheid in de zoekmachines (SEO)

Om ervoor te zorgen dat ACCTER online vindbaar en zichtbaar is, werd geopteerd voor SEO. Eerst en vooral werd bepaald op welke zoekwoorden ACCTER de nadruk moet leggen. De content op de website werd dan zo afgestemd op het zoekwoordonderzoek, zodat de verschillende pagina's snel vindbaar zijn in Google en ook in de andere zoekmachines. Ook de metadata werd op punt gesteld in Craft CMS zodat de zoekmachines de website kunnen vinden en lezen. Zo kunnen ze beter begrijpen waarover de website gaat. Er werd daarnaast ook een koppeling gemaakt met Google Analytics, zodat de resultaten van deze website goed opgevolgd kunnen worden.

Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together