1UP Conference 2020

Project

Dé gaming conference is terug!

Ben je fan van games of wil je meer te weten komen over de game-wereld? Dan is de 1UP Conference iets voor jou. Op 22 en 23 februari 2020 zal de Expo van Kortrijk opgesteld worden voor iedereen die interesse heeft in games! Hier zullen presentaties te zien zijn van verschillende professionele game experts, kan je de laatste game technologieën ervaren en heb je de kans om mede game-fanaten te ontmoeten. Lees meer informatie op hun website!

Website design, website development door Digital Pulse.

Klant
1UP Conference 2020
Jaar
2020
Service
Web­site design, Web­site development, Craft CMS
Bezoek de website
1 UP 2020
Home1up2020

Een nieuw design voor een nieuwe Conference

1UP is een jaarlijkse gaming conference en ook dit jaar werkte Digital Pulse mee aan het opzetten van hun website. Onze webdesigner zorgde voor een redesign van hun bestaande website in samenwerking met Leap Forward. Er werd opnieuw gekozen voor een speelse en kleurrijke look en feel van de website, passend bij de gaming industrie.

De opbouw van de website moest heel duidelijk zijn voor de geïnteresseerden van dit event. De aankoop van tickets op de site moet vlot kunnen verlopen. Vandaar dat regelmatig gelinkt worden naar deze aankooppagina in het nieuwe design van de website. Aan de hand van relevante actieknoppen kan de bezoeker gemakkelijk zijn/haar weg vinden doorheen de site. Onze webdeveloper zette het opgestelde redesign om naar een gebruiksvriendelijke website.

Ik wil ook zo een website
Mobile Mockup
Let's meet Nicholas

Wil je online ook goed scoren?

Laten we kennismaken!

Nicholas Foynes

056/94.68.20
nicholas@digitalpulse.be

Let's work together