Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Hoe scoort jouw website?

Wat krijg je?

We analyseren jouw website aan de hand van deze 5 puntjes:

1. Is jouw website gebruiksvriendelijk?
Jouw website ligt aan de basis van jouw online visibiliteit. Indien jouw website niet in orde is, kan dit nefaste gevolgen hebben voor jouw andere online marketing inspanningen. Hoe zit het met de structuur van jouw site? Werken alle CTA’s? Is er sprake van een opvallend en aantrekkelijk design? Is er genoeg content aanwezig? Welke afbeeldingen worden gebruikt? Is de website mobielvriendelijk? Hier geven wij een antwoord op.

2. Hoe ver sta je met jouw SEO of Search Engine Optimization?
Zoekmachineoptimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van jouw website in Google. Wil je hoog scoren in Google? Dan moet jouw SEO op punt staan. Laat ons een kijkje nemen naar jouw metadata, keywords, linkbuilding en technische SEO.

3. Is er sprake van SEA of Search Engine Advertising?
Je kan ook advertenties plaatsen op Google. Dit kan ook zorgen voor een grotere online visibiliteit. Het is echter niet zomaar een advertentie maken. Google hecht veel belang aan de relevantie van de advertentie en het bedrag dat je voor een bepaald keyword wil betalen. Maak je al gebruik van SEA en zo ja, scoor je hier al goed mee?

4. Wordt er gebruik gemaakt van social media?
Je kan de relatie met jouw klanten onderhouden door middel van social media. Echter is het belangrijk om te weten welk soort content je moet plaatsen en aan wie je deze content wilt tonen. Wij bekijken jouw aanwezigheid op social media en hoe je hier gebruik van maakt.

5. Hoe zit het met de concurrentie?
Scoren jouw concurrenten beter op Google of minder goed? Wij zoeken het voor jou uit.

Optimalisatie 1

Waarom heb je een online analyse nodig?

Online scoren
Jouw website is de basis. Een betere website zorgt voor een betere score in de zoekmachines.

Concurrentie
Jouw website moet up-to-date zijn met de laatste designs en online marketing tricks. Zo ben je jouw concurrentie voor.

Tevredenheid
Tevreden klanten en bezoekers krijg je niet zomaar. Ze moeten gemakkelijk vinden wat ze zoeken op jouw site. Meer tevreden klanten zorgt voor meer verkoop en dus meer omzet.

Loyaliteit
Bestaande loyale klanten kan je verkrijgen door jouw website telkens te innoveren en verbeteren.

Aantrekkelijkheid
Met een aantrekkelijke website kan je nieuwe klanten aantrekken.

Krijg nieuwe inzichten

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte analyse aan voor jouw website en krijg inzichten hoe je jouw website kan verbeteren!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.