Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Digitaal marketingplan

Een duidelijk online actieplan voor jouw online succes.

Welke stappen moet je onderneming nemen om jouw online verhaal een duwtje in de rug te geven? Hoe kan je online opvallen met jouw bedrijf? Welke kanalen moet je inzetten om meer leads te verkrijgen?

Op deze vragen geven wij jou een antwoord. Dit doen we aan de hand van ons digitaal marketingplan. We werken een concrete handleiding uit op maat voor jouw bedrijf!

Om een digitaal marketingplan op te stellen, starten we met een nulmeting. Nadat we een beter beeld hebben van de huidige situatie, stellen we de doelgroepen en doelstellingen op. Deze vooranalyses geven ons meer informatie over welke kanalen ingezet moeten worden en op wie we de content moet afgestemd worden.

Nood aan een plan die jouw online streefdoelen uitstippelt en helpt bereiken?

Ja, contacteer mij

Waarom heb ik een digitaal marketingplan nodig?

  • Creëer inzicht in jouw bedrijf
  • Bereik efficiënt jouw doelgroep
  • Bepaal een duidelijke online toekomstvisie
  • Wees jouw concurrentie een stap voor
Digitaal-marketingplan

Digitaal marketingplan

Het digitaal marketingplan.

Nulmeting

Jouw website is jouw online vertegenwoordiger. Het is dus van groot belang dat jouw website of webshop up to date is. De eerste stap in het strategie-proces is om te beginnen bij het ‘nu’. Hoe ziet jouw site of shop er momenteel uit? Is deze gebruiksvriendelijk? Hoe doe je het op vlak van SEO en SEA?

Daarnaast is ook het social media verhaal van belang. Op welke kanalen ben je momenteel aanwezig en hoe scoor je hier? Ten slotte worden ook jouw e-mailactiviteiten in kaart gebracht.

Waarom een nulmeting?

  • Het is de basis: waar staan we momenteel?
  • Meten is weten: wanneer we met onze diensten van start gaan, hebben we een referentiepunt nodig. Hoe is jouw bedrijf online geëvolueerd ten opzichte van de nulmeting?
  • Inzichten in jouw bedrijf

Ik wil een nulmeting

Nulmeting Nulmeting2
Doelstellingen-en-doelgroepen

Actieplan

In het actieplan gaan we na welke online middelen voor jouw bedrijf kunnen worden ingezet om jouw online verhaal een duwtje in de rug te geven. De verschillende online middelen die ingezet kunnen worden zijn SEO, SEA, social media, social advertising of e-mailmarketing. De keuze van deze middelen is afhankelijk van de nulmeting, de doelstellingen en de doelgroepen. Net omdat dit anders is van bedrijf tot bedrijf wordt dit actieplan op maat uitgewerkt.

Ik wil een op maat gemaakt actieplan

Actieplan
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je een strategische analyse laten uitvoeren voor jouw bedrijf?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.