Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Digitaal marketingplan

Een duidelijk online actieplan voor jouw online succes.

Om een digitaal marketingplan op te stellen, starten we met een nulmeting. Nadat we een beter beeld hebben van de huidige situatie, stellen we de doelgroepen en doelstellingen op. Om dit zo goed mogelijk te bepalen, is die vooranalyse net zo belangrijk. Want waarom zouden we een actieplan opstellen wanneer we niet precies weten wie we gaan targeten en waarom?

Nood aan een plan die jouw online streefdoelen uitstippelt en helpt bereiken?

Ja, contacteer mij

Waarom heb ik een digitaal marketingplan nodig?

  • Creëer inzicht in jouw bedrijf
  • Bereik efficiënt jouw doelgroep
  • Bepaal een duidelijke online toekomstvisie
  • Wees jouw concurrentie een stap voor
Digitaal-marketingplan

Digitaal marketingplan

Het digitaal marketingplan.

Nulmeting

Jouw website is jouw online vertegenwoordiger, groot belang dat jouw website dus up to date is. De eerste stap in het strategie-proces is om te beginnen bij het ‘nu’. Hoe ziet jouw website er momenteel uit? Is deze gebruiksvriendelijk? Hoe doe je het op vlak van SEO en SEA?

Waarom een nulmeting?

  • Het is de basis
  • Meten is weten: wanneer we met onze diensten van start gaan, hebben we een referentiepunt nodig. Hoe is jouw bedrijf online geëvolueerd ten opzichte van de nulmeting?
  • Inzichten in jouw bedrijf

Ik wil een nulmeting

Nulmeting Nulmeting2

Analyse doelen

We stellen de doelstellingen en de doelgroepen van jouw bedrijf op. Hierdoor hebben we een goed beeld van wat we willen bereiken en wie we willen bereiken door middel van online marketing. Het is een noodzakelijke stap om het actieplan op te stellen.

Ik wil een doelenanalyse

Doelstellingen-en-doelgroepen

Actieplan

In het actieplan gaan we na welke online middelen voor jouw bedrijf kunnen worden ingezet om jouw online verhaal een duwtje in de rug te geven. De verschillende online middelen die ingezet kunnen worden zijn SEO, SEA, social media, social advertising of e-mailmarketing. De keuze van deze middelen is afhankelijk van de nulmeting én van de doelstellingen en doelgroepen. Net omdat dit anders is van bedrijf tot bedrijf wordt dit actieplan op maat uitgewerkt.

Ik wil een op maat gemaakt actieplan

Actieplan
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je een strategische analyse laten uitvoeren voor jouw bedrijf?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.