Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Social media

Dé gepaste sociale media strategie voor jouw bedrijf.

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, … We kennen het allemaal. Maar weet je ook wat je allemaal kan doen met social media als bedrijf? Aanwezig zijn op sociale media is voor jouw bedrijf van groot belang. Je wilt interactie creëren met jouw (potentiële) klanten! Because, why not? Klanten hebben niet liever dan een persoonlijke relatie met jouw product of dienst, dus is social media hier het ideale medium voor.

Daarnaast is het ook belangrijk om verkeer naar jouw website te leiden. Je mag dan nog de beste website of webshop hebben, indien er geen bezoekers komen op jouw site of shop, is het helaas een verloren zaak! Wij helpen jouw bedrijf groeien op social media door relevante content te delen op deze kanalen en/of te adverteren.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf in petto hebben?

Ja, ik wil een sociale media strategie!

Waarom heb ik een sociale media strategie nodig?

  • Meer traffic genereren naar je site of shop
  • Grotere naamsbekendheid verkrijgen
  • Zorgen voor een betere klantenbinding
  • Efficiënt jouw doelgroep bereiken
Social-media

Social media

Onze aanpak.

Strategie

Wij bieden een social media strategie aan aangepast aan jouw bedrijf. Waar bevinden jouw (potentiële) klanten zich en hoe kunnen we deze bereiken? Zit jouw doelgroep het meest op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn? Of zal er eerder een combinatie van bv. Facebook marketing en Instagram marketing moeten worden toegepast? Wij zoeken het voor jou uit.

Ik wil een sociale media strategie

Contact2

Brainstormsessie

Er wordt een brainstormsessie gehouden omtrent de content die gepost kan worden op sociale media. Welke onderwerpen kunnen besproken worden op sociale media? Wordt er best gebruik gemaakt van afbeeldingen, video’s of een link naar de website of webshop? Wanneer wordt er best gepost? Welke onderwerpen kunnen er extra in de kijker gezet worden en hoe kunnen we dit op een originele en conversiegerichte manier doen?

Laten we samen brainstormen

Brainstorm

Planning

Aan de hand van een content kalender kan een overzichtelijke planning worden opgemaakt. Zo is het op voorhand duidelijk welke content er wanneer gepost zal worden en via welk kanaal.

Ik wil een social media content kalender

Planning

Opvolging en rapportering

We posten op de afgesproken sociale media kanalen aan de hand van een planningstool. We volgen de resultaten op en geven deze mee met jou in een maandelijkse rapportering zodat je up-to-date blijft van wat er zich allemaal afspeelt op de sociale media kanalen.

Laten we samen optimaliseren

Opvolging-en-rapportering
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je weten welke sociale media kanalen passen bij jouw bedrijf?

Of wil je meer info over sociale media? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.