Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Social media

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, … We kennen het allemaal. Maar weet je ook wat je allemaal kan doen met social media mee als bedrijf? Nee? Lees dan zeker verder.

Aanwezig zijn op sociale media is voor jouw bedrijf van groot belang. Je wilt interactie creëren met jouw (potentiële) klanten! Because, why not? Klanten hebben niet liever dan een persoonlijke relatie met jouw product of dienst, dus is social media hier het ideale medium voor. Daarnaast is het ook belangrijk om verkeer naar jouw website te leiden. Je mag dan nog de beste website hebben, indien er geen bezoekers komen op jouw website, is het helaas een verloren zaak!

Wij bieden een social media strategie aan, speciaal aangepast aan jouw bedrijf. Uit onze analyses kunnen we bepalen waar jouw (potentiële) klanten zich bevinden. Zit jouw doelgroep het meest op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn? Of zal er eerder een combinatie van bv. Facebook marketing en Instagram marketing moeten worden toegepast? Wij zoeken het voor jou uit.

We posten op de kanalen die we hebben afgesproken en zorgen ervoor dat je up-to-date blijft van wat er zich allemaal afspeelt op de kanalen. Dit doen we aan de hand van een maandelijkse rapportering.

Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je weten welke sociale media kanalen passen bij jouw bedrijf?

Of wil je meer info over sociale media? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!