Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

SEO

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie. Dit betekent: de optimalisatie van jouw website zodat je hoger scoort in de zoekmachines, zoals bv. Google.

SEO hangt samen met jouw eigen website. Jouw website is dus de basis. Als je geen kwalitatieve en relevante website hebt, zal Google hier minder aandacht aan besteden. Want waarom zou Google zijn zoekers naar een website sturen waar ze niet zullen vinden wat ze zoeken?

Hoe scoor je hoger in Google? Het gebruik van de juiste keywords, het toevoegen van metadata, het gebruik maken van linkbuilding, het optimaliseren van URL’s én ervoor zorgen dat de technische SEO in orde is. You say what? Ja, dit zijn de basis SEO voorwaarden om goed te scoren in Google. Wij kunnen jou hierbij helpen. Wij maken jouw SEO-strategie op.

Eens dit allemaal ingevuld wordt, is het ook noodzakelijk om dit op te volgen. Zijn er bepaalde keywords die we willen toevoegen aan de metadata? Zijn er bepaalde nieuwe links die belangrijk zijn? Wat we dan precies hebben aangepast en welke veranderingen dit heeft teweeggebracht, bezorgen we jou in onze maandelijkse rapportering.

Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je hoger scoren in de zoekmachines?

Of wil je meer info over SEO? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!