Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

SEO

Hoger scoren in Google door SEO

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie. Dit betekent: de optimalisatie van jouw website of webshop zodat je hoger scoort in de zoekmachines, zoals bv. Google.

SEO hangt samen met jouw eigen site of shop. Als je geen kwalitatieve en relevante website of webshop hebt, zal Google hier minder aandacht aan besteden. Want waarom zou Google zijn zoekers naar een site of shop sturen waar ze niet zullen vinden wat ze zoeken? Maar hoe begin je aan een goede SEO uitvoering? Wij stellen voor jou de nodig SEO-voorwaarden in die nodig zijn om beter te scoren in de zoekmachines.

Wil je beter scoren door middel van SEO?

Ik wil een SEO-strategie op maat

Waarom heb ik SEO nodig?

  • Gratis hoger scoren in Google
  • Meer bezoekers
  • Meer leads
  • Je concurrentie een stap voor zijn
SEO

SEO

Onze SEO specialist gaat als volgt te werk

Strategie

Vooraleer we van start gaan met SEO is het belangrijk om de huidige toestand van de SEO-instellingen te onderzoeken. Hoe scoor je momenteel en welke SEO-technieken hanteer je? Daarnaast is het ook belangrijk om de doelstellingen en doelgroepen vast te leggen, zodat de SEO hierop kan afgesteld worden.

Ik heb interesse in een SEO-strategie

Brainstorm

Zoekwoordonderzoek

Er wordt een zoekwoordonderzoek opgesteld door gebruik van bepaalde tools. De belangrijkste zoekwoorden die nodig zijn voor een optimale SEO worden opgesomd en in categorieën opgedeeld. Deze woorden kunnen dan zowel gebruikt worden in de content van de website als in de metadata. Dit zoekwoordonderzoek kan eventueel samenlopen met het zoekwoordonderzoek dat nodig is voor SEA.

Ik wil een zoekwoordonderzoek

Zoekwoordonderzoek

SEO optimaliseren

Aan de hand van de voorgaande analyses wordt de SEO van de website of webshop geoptimaliseerd. Dit gebeurt aan de hand van de volgende stappen:

  • Invullen metadata
  • Optimaliseren URL's
  • Adviseren content
  • Adviseren linkbuilding
  • Optimaliseren technische SEO

Ik wil mijn SEO laten optimaliseren

Seo-optimaliseren

Opvolging, optimalisatie en rapportering

Google moet de website/webshop laten aanpassen aan zijn algoritmes en dit kan tijd vergen. Het is daarom belangrijk om de evolutie van de SEO-instellingen op te volgen. De resultaten en eventuele aanpassingen zullen te vinden zijn in de maandelijkse rapportering.

Ik heb interesse in een SEO optimalisatie

Opvolging-en-rapportering
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je hoger scoren in de zoekmachines?

Of wil je meer info over SEO? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.