Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

E-mailmarketing

Waarom e-mailmarketing? Om de relatie met jouw klanten te onderhouden. Met e-mailmarketing kan je jouw klanten gaan informeren over alles wat speelt binnen jouw bedrijf. Daarnaast kan je bv. ook nieuwsbrieven sturen naar diegene die zich hiervoor ingeschreven hebben. Natuurlijk willen we niet overkomen als spam! Als bedrijf kun je niet zomaar aan eender wie e-mails gaan sturen. Je moet je bewust zijn van de privacyregels wanneer je aan e-mailmarketing wil doen.

Bij het versturen van e-mails is het belangrijk dat je de juiste content op het juiste moment stuurt en dat men hier iets van opsteekt. Met andere woorden, er moet dus een e-mail strategie opgemaakt worden. Zo kan je jouw bestaande klanten iets bijleren en kan je potentiële klanten omzetten tot effectieve klanten!

Wij willen jou graag helpen met het opmaken van e-mails! We kunnen jou het design en de content aanbieden die past bij de noden en wensen van jouw (potentiële) klanten. We versturen de e-mails op het juiste moment en voila, jouw (potentiële) klant heeft opnieuw iets bijgeleerd. Benieuwd naar de resultaten van onze e-mailcampagnes? Deze zal je kunnen terugvinden in onze op maat gemaakte rapportering.

Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Wil je jouw klanten engageren via e-mail?

Of wil je meer info over e-mailmarketing? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!