Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Webdesign

Professioneel webdesign dat voor meer omzet zorgt.

Ben je op zoek naar een nieuw webdesign?

Jouw website/webshop is de basis van jouw online succes en deze moet scoren. Jouw site of shop moet niet enkel technisch sterk zijn, het moet ook aangenaam en eenvoudig zijn om door te surfen. Het design van jouw website/webshop moet niet enkel aantrekkelijk zijn, het moet ook zorgen voor conversies.

Behaalt jouw site of shop niet de gewenste verkopen? Dan is het hoogst tijd om hier verandering in te brengen!

Ik ben op zoek naar een nieuwe site of shop

Waarom een professionele website/webshop?

  • Betere online vindbaarheid en zichtbaarheid
  • Meer leads
  • Meer omzet
  • Betere klantenservice
Webdesign

Webdesign

"Een perfecte website of webshop is leuk, maar uniek is beter!"

Webdesign

Strategie

Webdesign

Webdesign

Onze designers gaan als volgt te werk

1. Strategie

Voor dat een project van start gaat, zitten onze designers samen met jou. Wie is de doelgroep die de website of webshop zal bezoeken? Wat is het doel van de site of shop? Elke site of shop heeft ten minste één hoofddoel. Het meest voorkomende doel van een website (en uiteraard altijd van een webshop) is het verkrijgen van meer verkopen. Daarnaast heb je ook nog andere doelen, zoals bijvoorbeeld het streven naar meernaamsbekendheid, engagement verkrijgen via de website of het creëren van lead generation.

Afhankelijk van het doel en de doelgroep, is het belangrijk om te overwegen hoe we die bepaalde gebruiker kunnen overtuigen om tot het doel te komen. Is de gebruiker een 60+er, dan voeren onze designers een verschillend denkproces uit in vergelijking met een website met tieners als doelpubliek. Heeft de website of webshop als doelgroep hoog opgeleiden of is het voor iedereen? Is het voor een doelpubliek van een bepaalde sector? Enzoverder. Het doel en de doelgroep bepalen dus grotendeels hoe onze designers te werk gaan.

Daarnaast bespreken onze designers met jou of er concurrenten zijn die hetzelfde doel en dezelfde doelgroep hebben. Zoja, is het belangrijk om samen na te denken wat jouw bedrijf zich differentieert in vergelijking met de concurrentie. Het is dus belangrijk om jouw USP’s (Unique Selling Points) aan te kaarten.

Ik wil een nieuwe site/shop

webdesign Ensur-3

2. Gebruikersgemak

Eens het doel, de doelgroep en de USP's gedefineerd zijn, kunnen we een structuur van de site of shop uitschetsen. De structuur toont aan welke webpagina’s kunnen opgemaakt worden, wat op welke webpagina komt en welke webpagina's doorlinken naar elkaar. Dit allemaal in functie van het te behalen doel en de te bereiken doelgroep. De gebruiker moet gemakkelijk zijn weg vinden op de website, maar ook de zoekmachines houden van een duidelijke structuur op de site/shop.

Vernieuw mijn site/shop

Contact

3. Visueel design

Naast een goede, eenvoudige en voor de hand liggende structuur is het ook belangrijk dat de look & feel van de website of webshop overeen komt met het product of de dienst. Kleuren, lettertypes, iconen, illustraties, fotografie, ... kunnen ervoor zorgen dat een sfeer wordt opgeroepen die perfect aansluit bij het product of de dienst. Dit zal er dan ook voor zorgen dat de doelgroep zich aangesproken voelt. Onze designers maken altijd één voorstel in design waar zij volledig achterstaan. Er wordt gemotiveerd aan jou waarom er gekozen werd voor die stijl en waarom dit het best aansluit bij het product of de dienst.

Ik ben op zoek naar een nieuw design

Home Supasawa

4. Responsive design

Een design dat niet responsief is? Dat is de dag van vandaag not done. In deze moderne tijd worden sites of shops vaker bekeken op smartphone en tablet. Onderzoek wijst uit dat elk jaar steeds meer mensen surfen via smartphone en steeds langer surfen op hun smartphone. Daarnaast is een responsive design ook heel belangrijk op vlak van SEO. Het is dus van groot belang dat de website even mobiel toegankelijk is in vergelijking met een computerscherm. Er wordt altijd een optimaal ontwerp voorzien voor verschillende schermgroottes.

Aan de hand van deze werkwijze zullen de bezoekers van jouw website of webshop visueel overtuigd worden, maar het zal hen ook aanzetten om de gewenste acties te ondernemen.

Ik wil een responsief design

Thumbnail-highfive
Contacteer ons vrijblijvend! Onzediensten

Op zoek naar een uniek en professioneel webdesign?

Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij.