Een website met Craft CMS | Digital Pulse
Home

Craft CMS

Craft CMS is het meest gebruiksvriendelijke systemen op de markt. Dankzij het live-preview systeem kun je aanpassingen uitvoeren en direct ook het resultaat ervan zien.

Live Preview Supasawa

Snel en flexibel

Craft is een razend snel content-first CMS dat het leven voor zowel ontwikkelaars als contentmanagers aangenaam maakt. Het is een plezier om in en met het systeem te werken en biedt website beheerders de flexibiliteit om efficiƫnt te kunnen werken. Als headless CMS heb je ook de mogelijkheid om de front-end van de website uit te laten bouwen in frameworks zoals Angular, React of Vue.js.

Makkelijk uitbreidbaar

Dankzij plugins uit de pluginstore is het mogelijk om je website makkelijk uit te breiden. Indien de specifieke plugin niet gevonden kan worden of er moet maatwerk geschreven worden dan kunnen er op basis van het Yii framework plugins ontwikkeld worden.

De gebruiker staat centraal

Met een Content Management Systeem als Craft plaats je terug de gebruiker centraal en zorg je ervoor dat die zelf perfect z'n inhoudelijke aanpassingen kan uitvoeren. Dit zonder tegen problemen aan te lopen en zich te moeten frustreren.

Een demo van Craft? Contacteer ons!