Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Digital Pulse

Craft CMS

De keuze van een CMS of een content management systeem is niet altijd even gemakkelijk. Het CMS moet aansluiten bij de wensen van jouw huidige en toekomstige bedrijfsdoelstellingen. Er bestaan verschillende CMS systemen, maar wij hebben resoluut gekozen voor Craft CMS voor de ontwikkeling van jouw site. Waarom? Simpelweg omdat Craft de gebruikers alle tools biedt die zij nodig hebben om een goed functionerende website of webshop te hebben.

Enkele voordelen van Craft CMS:

- Craft CMS staat gekend als een van de meest gebruiksvriendelijke systemen op de markt. Craft CMS heeft een mooi en eenvoudig te bedienen controle paneel, die ook bruikbaar is op tablet en andere mobiele toestellen. De gebruiker kan zelf dynamisch de opbouw van de pagina kiezen, zonder een technische achtergrond te hebben.

- Het live-preview systeem van Craft toont de voorbeeldweergave van je nieuwe pagina of pagina wijzigingen zoals ze er echt zullen uitzien wanneer deze online komen. Een previewing systeem die dus makkelijk en betrouwbaar is.

- Waar meertaligheid vaak een hekel punt is bij vele content management systemen geldt dit niet voor Craft. Het toevoegen van extra talen en het mogelijk maken van vertaalbare content is een makkie met Craft.

- Craft CMS kunnen we uitbreiden met op maat geschreven plugins. Daarnaast is er ook sprake van een plugin store waar je kant en klare plugins kan installeren. Dit om hoge ontwikkelingskosten te vermijden.

Met andere woorden, door de flexibiliteit en kwaliteit die Craft CMS aanbiedt, houden de zoekmachines van dit CMS. En wij dus ook!

Wil je weten of Craft CMS past binnen jouw bedrijfsdoelstellingen?

Contacteer ons!