30 oktober 2018 1 minuut

Zo kies ik het juiste CMS voor mijn website!

Thuy Thumb

Een nieuwe website of webshop is een investering die je op termijn wenst terug te verdienen. Daarom is het belangrijk om het juiste content management systeem te kiezen voor jouw website. Dit CMS moet aansluiten bij de wensen van jouw huidige en toekomstige bedrijfsdoelstellingen. We zetten de belangrijkste punten en vragen die je moet stellen aan jouw toekomstige webbureau op een rij om de keuze voor het juiste CMS te vergemakkelijken.

5 tips om de juiste keuze te maken

1. Het beheersysteem

Is het CMS gebruiksvriendelijk? Kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doorvoeren zonder telkens een telefoontje te plegen naar jouw webbouwer? Je bespaart zo namelijk niet enkel tijd, maar ook geld.

2. Marketingproof

Biedt het CMS systeem alle tools aan om aan marketing te doen? Denk maar aan SEO (metadata), Facebook OpenGraph, mogelijkheid om zelf landingpagina’s aan te maken, Twitter cards, automatisch gegenereerde XML sitemap,...

3. Automatische updates

Biedt jouw webbureau automatische updates aan het CMS systeem qua gebruik, veiligheid en snelheid? Als ondernemer is het belangrijk dat je je kan focussen op jouw business, zonder zorgen te maken over technologische veranderingen.

4. Mogelijkheid tot groeien

Het CMS mag geen belemmering vormen voor jouw bedrijf om te groeien. Wil je later een webshop verhaal koppelen aan jouw site? Dit zou geen probleem mogen vormen! Kies een CMS die flexibel is en meegroeit met jouw business.

5. Licentiekosten

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het CMS? Sommigen kunnen licentiekosten als een nadeel beschouwen omdat ze met een maandelijkse/jaarlijkse fee zitten. Maar wij zijn van mening dat men voor kwaliteit moet investeren. Vraag altijd na aan jouw webbureau in hoeverre de plugins van jouw CMS worden onderhouden.

Waarom wij kiezen voor Craft CMS

Nu je weet waarop je moet letten, is het nu aan jou om te beslissen welk CMS je zal gebruiken voor jouw bedrijf. Ook hier kunnen we jou helpen!

Er bestaan verschillende CMS systemen, maar wij hebben resoluut gekozen voor Craft CMS. Waarom? Simpelweg omdat Craft onze klanten alle tools biedt die zij nodig hebben om een goed functionerende website of webshop te hebben. Een greep uit de voordelen van Craft CMS:

  • Geschikt voor kleine, middelgrote als grote ondernemingen
  • De zoekmachines houden van Craft CMS
  • Zeer gebruiksvriendelijk systeem door functionaliteiten zoals Live Preview, Opslaan als concept, tool om jouw afbeeldingen onmiddellijk te bewerken, Responsive CMS …
  • Zorgt voor een veilige, betrouwbare en stabiele website
  • Ultieme Marketingtool
  • Uitgebreide Plugin-store
  • Er is een Craft CMS community wereldwijd

Past Craft CMS bij mijn bedrijf?

Wil je weten of Craft CMS past binnen jouw doelstellingen? Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen contact op om te bepalen of Craft CMS de beste oplossing is voor jouw bedrijf.

Vertel mij meer over Craft CMS!

Stay updated!
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste digitale trends, tips & tricks, interessante events en seminaries? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf mij in!