Digital Pulse

Webdesign

Jouw website is de basis voor jouw online succes, en deze moet scoren. Jouw website moet niet enkel technisch sterk zijn, het moet ook aangenaam zijn om door te surfen. Het design van jouw website moet niet enkel mooi zijn, het moet ook zorgen voor conversies.

Om aan deze kenmerken te voldoen, baseren onze designers zich op 3 eigenschappen:

  1. Gebruikservaring: De designers focussen zich op de gebruikservaring van de bezoeker, zodat deze snel terug kan vinden wat hij/zij zoekt.
  2. Logische structuur: Er wordt ook een focus gelegd op de structuur van de website. Deze moet logisch zijn zodat de nodige conversie gestimuleerd wordt.
  3. Responsive design: Een design die niet responsief is? Dat is de dag van vandaag not done. Meer en meer wordt er via de smartphone online gezocht en daar moet jouw design op afgestemd worden.

De combinatie van deze drie eigenschappen zorgt ervoor dat jouw website de bezoekers visueel overtuigt maar hen ook aanzet om de gewenste acties te ondernemen.

Als grafisch webbureau halen we de beste resultaten met unieke website designs. Deze zijn op maat gemaakt zodat ze afgestemd zijn op jouw bedrijfsdoelstellingen en de doelgroepen die je wenst te bereiken.

Wil je weten welk design we voor jou in petto hebben?

Contacteer ons!